Slo-Foto.net :: Poglej temo - Vrednost fotoaparata?
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

Vrednost fotoaparata?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Klasični fotoaparati
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
NaKarpoV
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 19, 2007
Odg: 107
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: 21. Marec 2007 18:55    Naslov sporočila: Vrednost fotoaparata? Odgovori s citatom

Tako je mene zanima če je kdo tuku, k ibi vedel kok je vreden fotoaparat Zenit 12XP, le je sploh kej vreden??

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
striker42
Član/-ica

Pridružen/-a: Feb 08, 2007
Odg: 62

PrispevekObjavljeno: 21. Marec 2007 19:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz imam doma 2 kom Zenith 12 XP+ 1 kom Practica+.... pa jih bom dal na Bolho po 10 EUR. Pa za toliko objektive, ki jih je kar nekaj...

Obdržal bom le svoj prvi fotoaparat, ki sem ga dobil od očeta pred....35 leti.

Danes sem šel prodajat na Bolho analogni fotoaparat Canon 500N star 8 let, na katerega lahko montiraš vse moderne Canonove objektive na bajonet za ušivih 25 EUR (naročil na eBayu Canon 50E) in ... nič odziva zaenkrat!

Uspešno prodajo želim!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
gash
Član/-ica

Pridružen/-a: Sep 21, 2005
Odg: 109

PrispevekObjavljeno: 22. Marec 2007 16:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz imam xp doma. Popolnoma delujoč ampak zadeva res ni nič vredna. Na žalost. In na srečo "mladih fotografov", ki namesto kosila lahko dobijo stroj od fotoaparata. Po mojem ni mogoče dobiti več kot 40 evrov. Objektivi so vredni malenkost več. Sploh kakšni pentaconi ali ruski jupiter ali zenitar.
Predvsem so leče ta prave (steklene) in adapterji za dslr na pol zastonj.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
stapler
Član/-ica

Pridružen/-a: Jun 04, 2007
Odg: 16

PrispevekObjavljeno: 29. Junij 2007 05:51    Naslov sporočila: pentax mz7 Odgovori s citatom

ali kdo lahko oceni vrednost pentaxa mz7 28 / 80
verjetno bo najbolje, da ga obdržim in občasno naredim kvalitetne fotke
stapler
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
perom
Član/-ica

Pridružen/-a: Jan 29, 2007
Odg: 23

PrispevekObjavljeno: 04. Julij 2007 13:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://cgi.ebay.de/Pentax-MZ7-Body_W0QQitemZ180134174795QQihZ008QQcategoryZ3334QQcmdZViewItem

verjetno je da ga ams doma in slikas se kaksno kavlitetno fotko z njim. Sam imam MZ6, pa ga ne prodam grin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Klasični fotoaparati Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu