| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Alien
Član/-ica

Pridružen/-a: May 04, 2004 Odg: 490 Kraj: Zemlja
|
Objavljeno: 10. November 2007 23:35 Naslov sporočila: |
|
|
Reče se "Cash on Delivery".
Iz ZDA ti tega ne bo uspelo izvest. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
enterprise
Član/-ica

Pridružen/-a: Dec 17, 2007 Odg: 1
|
Objavljeno: 17. December 2007 19:04 Naslov sporočila: |
|
|
Lep pozdrav vsem skupaj.
Zanima me, če je kdo imel težave z debetno Viso electron kartico od Abanke, ko je hotel vpisati v Paypal kreditno kartico. Potem ko vpišem podatke št. kartice in kodo se mi izpiše to (We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.) Kartico sem dobil 13.12.07, registracijo sem poskusil 17.12.07.
Je možno, da še ni kartica aktivna, ali je težava v tem, da imam na kartici trenutno samo 2 eur, za paypal je potrebno plačati samo 1,5eur pri prijavi.
Klical sem tudi na banko ampak mi danes niso vedli odgovoriti, bom še jutri poskusil.
Iz raznih forumov sem razbral, da sedaj več ne bi smelo biti težav pri registraciji, ima kgo kako idejo.
Hvala v naprej. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vasq
Član/-ica

Pridružen/-a: Dec 24, 2007 Odg: 1
|
Objavljeno: 24. December 2007 10:39 Naslov sporočila: |
|
|
jaz mam cist enak problem samo jaz mam bussnies kartico pa sem jo dobo v soboto zdaj in probaval takoj isti dan in mi je naredlo cist enako kot tebi samo meni je kartica bla dodana samoj pol pa mam v balance 0€ hm :< ve kdo kdaj se to aktivira al kak je to se zahvaljujem že v naprej
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
neptun
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 03, 2007 Odg: 50
|
Objavljeno: 24. December 2007 14:13 Naslov sporočila: |
|
|
| Jest uporabljam debetno viso electron s paypalom in vse deluje. Stanja na računu se znotraj paypal sistema ne da pogledat. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lucifix
Administrator

Pridružen/-a: Jan 15, 2003 Odg: 5211 Kraj: Slovenija
|
Objavljeno: 18. Marec 2008 11:47 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj je res možno nakazilo denarja iz Paypal računa le na VISA kartice in ne MasterCard? _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fotokaj
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 05, 2005 Odg: 1360
|
Objavljeno: 18. Marec 2008 12:58 Naslov sporočila: |
|
|
Nope, ne bo držalo - sem že plačeval na MC prek PayPala.
Pa jaz mam tud MC.
Evo, še potrditev, da ne odpraviš še tiste zadnje dvome - sem skopiral obvestilo, ki sem ga prejel lani junija, julija:
We are pleased to announce the following changes to your PayPal account:
In a few months from now, PayPal users in Italy and users in the Card Withdrawal Regions (listed below) will be able to withdraw funds from their PayPal accounts through credit, debit and/or pre-paid cards that show the Visa or MasterCard logo.
If, until now, you have only been able to send funds with your PayPal account, these changes mean that soon you will also be able to receive and withdraw funds through PayPal using credit, debit and/or pre-paid cards with the Visa or MasterCard logos. The User Agreement will be amended for users in the Card Withdrawal Regions and it will also contain provisions for those who may already have these features.
The Card Withdrawal Regions include: Bulgaria, Cyprus, Estonia, Gibraltar, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Romania, San Marino, Slovakia and Slovenia.
Sincerely,
PayPal _________________ Dnevno sveža fotografija iz življenja mesta Logatec: http://logatec.blogspot.com/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lucifix
Administrator

|
Objavljeno: 18. Marec 2008 13:19 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala sem tudi sam spregledal tole:
| Citiram: |
| Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo. |
Samo tole me je malo zmedlo, ker ni nikjer možnosti izbrati MasterCard-a:
EDIT:
auch kaj pa tole:
| Citiram: |
| To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a card with a Visa logo. |
|
 |
fotokaj
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 05, 2005 Odg: 1360
|
Objavljeno: 18. Marec 2008 14:46 Naslov sporočila: |
|
|
 _________________ Dnevno sveža fotografija iz življenja mesta Logatec: http://logatec.blogspot.com/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
izo
Moderator

Pridružen/-a: Mar 04, 2003 Odg: 7077 Kraj: črnomelj, slovenia
|
Objavljeno: 18. Marec 2008 16:26 Naslov sporočila: |
|
|
jst sem si viso zrihtal glih zarat paypal-a. samo še izplačila naj zrihtajo, pa bomo skoraj v evropi
ne vem, kako je recimo tudi bankam vseeno, ko lahko kr lep procent prek tega dobijo, pa svež kapital iz tujine itd. no, majo vsaj moneybookers nekaj od tega, hehe. _________________ http://blog.slo-foto.net/izotov/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lucifix
Administrator

|
Objavljeno: 18. Marec 2008 16:30 Naslov sporočila: |
|
|
Ima kdo potem kako rešitev, kako bi se v tem primeru "dokopal" do denarja? Vise pa si ne bi zdaj zaradi tega naročal. _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|