| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Lubitel2 Član/-ica

Pridružen/-a: Jul 08, 2007 Odg: 13 Kraj: Slovenija
|
Objavljeno: 22. April 2008 21:36 Naslov sporočila: Potrebno število komentarjev za objavo fotke |
|
|
Saj vem, da je bilo na to temo že kar nekaj napisanega, a vseeno. Razumem in pravzaprav se strinjam, da je za objavo fotografije potrebno oddati tri komentaje. Po svojih močeh se tudi trudim, da so kaj več kot le "*", "odlično" in podobni. Zanima pa me, ali se res ne da urediti, da bi bilo število komentarjev korektno zabeleženo in neodvisno od brisanja fotografij. Od moje zadnje oddane fotografije, nisem prepričan, ali sem že napisal kakšen komentar, a brisal jih zanesljivo nisem, vragec pa pravi, da moram napisati še pet komentarjev, da lahko pošljem novo fotografijo. Kaj naslednjič jih bo treba že deset ali kaj?
Lep pozdrav! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lucifix Administrator

Pridružen/-a: Jan 15, 2003 Odg: 5253 Kraj: Slovenija
|
Objavljeno: 22. April 2008 22:49 Naslov sporočila: |
|
|
Če želiš dodati 1 fotografijo, moraš komentirati 3 fotografije drugih avtorjev. _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lubitel2 Član/-ica

|
Objavljeno: 22. April 2008 23:00 Naslov sporočila: |
|
|
| Lucifix je napisal/a: |
| Če želiš dodati 1 fotografijo, moraš komentirati 3 fotografije drugih avtorjev. |
Ja saj to nekak razumem.
Ampak zakaj hoče kar naenkrat pet komentarjev, če od zadnje objave nisem nič komentiral, dodajal ali odvzemal?
To si razlagam tako, da je nekdo brisal fotke, katere sem komentiral in so šli tudi komentarji z njo vred v brisanje. O.K. ampak število komentarjev se pa ne bi smelo zmanjšati.
Lep pozdrav! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lucifix Administrator

Pridružen/-a: Jan 15, 2003 Odg: 5253 Kraj: Slovenija
|
Objavljeno: 22. April 2008 23:02 Naslov sporočila: |
|
|
Je tako težko napisati dodatne tri komentarje? _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Lubitel2 Član/-ica

|
Objavljeno: 22. April 2008 23:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Lucifix je napisal/a: |
| Je tako težko napisati dodatne tri komentarje? |
Pa kdo se pritožuje zaradi treh? Pet jih hoče (5)!!! Se bojim, da jih bo naslednjič 10?
Lep pozdrav! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|