Se bojim, da je šel senzor rakom žvižgat, Meni se je podobno kakšno leto nazaj zgodilo z Pentax kompaktom. Na servisu so rekli, da je senzor fuč, popravilo pa naj bi prišlo dobrih 100€, rabljeni modeli pa so se prodajali za manj...
Upam,da se motim in da bo popravilo minimalno, ampak če je kaj takega, raje nakup česa novega...
Tole si preberi... In če greš na uradno stran pobrskat boš tudi našel nekaj napisanega. Popolnoma enako sliko mi dela pokvarjen A80, vendar mi še ni uspelo priti do servisa. Na Canon Slovenija so mi povedali, da najbolje da se obrnem direkt na pooblaščen servis (3A).
Pridružen/-a: Mar 04, 2003 Odg: 7332 Kraj: črnomelj, slovenia
Objavljeno: 11. Maj 2008 18:07 Naslov sporočila:
po mojem je to kamera iz tistega obdobja, ko je sony naredil celo serijo senzorjev, ki so bili pokvarjeni. če ne veste, sony dela senzorje za večino proizvajalcev kompaktov, tako da.. _________________ http://blog.slo-foto.net/izotov/
pr fotrovem S1 podoben problem .... sam črnina ... seveda senzor zanič .... za popravilo so mu pa rekl neko ogromno številko ... pa sm mu raj priporoču nakup novga aparata ...kar se pomoje najbl splača nardit v takem primeru
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu