Slo-Foto.net :: Poglej temo - Prostorske slike - pomoč pri panorami
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

Prostorske slike - pomoč pri panorami
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Digitalna temnica
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lial
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 26, 2004
Odg: 909
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 19. Junij 2008 17:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da me nebi narobe razumeli - tudi meni niti slučajno ne uspe narediti solidne panorame 'iz roke' in kadar kaj takega potrebujem, še kako z veseljem uporabim zgoraj opisani lastni izdelek!
Pa ne samo za notranje prostore, kjer tudi B.B. priznava, da ne gre brez stojala in ustrezne glave (mislim, da so njegove panorame iz kraških jam tak primer), tudi nekatere druge posnetke je po mojem mnenju nemogoče narediti na njegov način.
na primer, že nekaj časa se pripravljam, da bi naredil visokoresolucijsko panoramo iz Krima, kjer bi uporabil 75-210+1.5TC in skupaj zložil 72 slik velikosti vsaj 10Mb ...
Pa do sedaj še ni bilo priložnosti confused

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
izo
Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Mar 04, 2003
Odg: 7332
Kraj: črnomelj, slovenia

PrispevekObjavljeno: 19. Junij 2008 18:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lial, saj veš, kako je, treba se samo odpravit, hehe. sem pa isti, tudi imam par takih lokacij, pa kr čakajo, pa čakajo..
lial
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 26, 2004
Odg: 909

PrispevekObjavljeno: 19. Junij 2008 18:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

thumbsup thumbsup
hehe, ampak izo, ali ni to pravzaprav najbolj super?
Zamisliš si projekt, veš da ga boš lahko enkrat izvedel, ker te čaka.
Zadeve imajo smisel in mislim, da je večina nas takih - bomo, ko bo priložnost.

Jaz sem recimo na tole fotko čakal več kakor leto dni, vmes na drugih lokacijah tudi brez uspeha, na koncu pa je le nekaj uspelo:

Ideja, ujeti vzhod polne lune izza ruševin gradu (drakula pa te stvari grin ), se mi je porodila pred petimi leti, ko sem mislil, da gori hosta na Krimu, pa je bil LE vzhod lune... grin

Pa zdaj sem pa že čisto OFF, sory.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Sviri
Član/-ica

Pridružen/-a: May 25, 2007
Odg: 89

PrispevekObjavljeno: 20. Junij 2008 13:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni še enkrat.

Še nekaj me zanima. Imam narejenih par .mov datotek iz različnih prostorov znotraj hiše. s katerim programom se najbolje in najenostavneje poveže prostore preko hotspotov. Stvar bi naj potekala na spletu.

zanima me malo teorije za tem, se da to spakirati vse skupaj v eno datoteko, ali je na strežnik potrebno naložiti vse .mov datoteke posebej, ki so linkane med seboj preko hotspotov?

razmišljam namreč o izdelavi "virtualnega sprehoda" po nekem prostoru.

mi lahko kdo svetuje kateri software je najbolj uporaben za to?

hvala, lp

Sviri

Kosmata dlaka.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Heki
Član/-ica

Pridružen/-a: Feb 17, 2004
Odg: 105

PrispevekObjavljeno: 22. Junij 2008 09:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mislim, da sem uporabljal pano2cube oz. neki takega ...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Digitalna temnica Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu