Pridružen/-a: Mar 11, 2004 Odg: 49 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 25. Avgust 2004 15:25 Naslov sporočila: Photokina?
Alu!
A ma kdo namen it na Photokino? Vem da bi marsikdo šel mal pogledat, zanima me pa predvsem če ma kdo prav namen it. A bi se kdo zanimal za skupinsko organizacijo in odhod?
Pridružen/-a: Mar 25, 2003 Odg: 1555 Kraj: UZBEKISTAN
Objavljeno: 25. Avgust 2004 17:10 Naslov sporočila:
Jaz grem vedno samo grem v samoizvedbi z familijo.....za skupinsko organizacijo pa se treba kolko jaz vem menit ze ene pol leta prej ponavadi januarja se zacnejo hoteli iskat in rezervacije zbirat ker pol na koncu je tezko kaj pametnega dobit
Objavljeno: 25. Avgust 2004 17:47 Naslov sporočila:
Grem in kakor je rekel Slow, prenočišče sedaj dobiš le še cca 150km iz Koelna. Če bo sreča mila bom preživel gor cca 3-4 dni, bo po moje dovolj za oglede in preizkuse.
Objavljeno: 25. Avgust 2004 18:08 Naslov sporočila:
Citiram:
prenočišče sedaj dobiš le še cca 150km iz Koelna
Ni panike res je da je bolse prej rezervirat samo se tud na isti dan da najt ugodno samo cajt si mores vzet pa iskat..recimo taksisti dost vejo.Jaz se vozim gor ene dva dni hehe spim se vmes v minhnu ponavadi tak da mas kaj od izleta :wink:
Objavljeno: 25. Avgust 2004 20:36 Naslov sporočila:
Alu!
Ma ja, zarad prenočišča se pa itak nikol ne dela panike. Pet modelov v kombiju za devet oseb lahko na mal bolj 'hard' varianto, spijo kot grofje! Luksuz s fotografijo itak ne gre skup. Gre za 1000 km v eno smer, prevozljivih v sedmih-osmih urah, z maksimalno 35jurji za 'petrolej' v obe smeri... Menim da lahko pet modelov vidi photokino že za cca 45 Prešernov + vstopnina (+pivo) po komadu. Brez kakih high standard zahtev seveda.
Objavljeno: 25. Avgust 2004 21:41 Naslov sporočila:
Jaz si tudi ne delam skrbi s spanjem in iskanjem sob po Kolnu in dalnji okolici. Tiste 3-4 noci "ligen zice" dol, se pokrijes s spalko, vodo za umivanje iz plasticnega "kanistra", WC javni, hrano tako al tako povsod dobis. Samo da ostane vec "gelda" za foto robo........
Lp, Odi. _________________ .
. Dobro luc vsem......
Objavljeno: 26. Avgust 2004 01:38 Naslov sporočila:
ja samo ko te bojo enkrat dobli bos placo za tri nocitve hehehe recimo moja mati je danes gor klicala za nekaj druga pa je samo za finto vprasala pa se da dobit brez problema za 40-50 eu na noc tak da :wink:
Objavljeno: 26. Avgust 2004 09:35 Naslov sporočila:
slowenien je napisal/a:
ja samo ko te bojo enkrat dobli bos placo za tri nocitve hehehe ....
Preiskusena varjanta, ne smes spat na parkingu, ali javnem mestu, moras zapeljat v stanovanjski del med bloke in se pomesat med parkirane avtomobile.....Tam ponavadi ni policijske kontrole, vsaj malo verjetnosti.... _________________ .
. Dobro luc vsem......
Objavljeno: 26. Avgust 2004 12:48 Naslov sporočila:
Jas tud nikol ne grem po avtorute kaj to sploh je za en vrag.....mi se pelemo ravno ce ki falimo tolko bolse hehehe grem pa dva dni prej tak da ni panike.
Ja saj ce se tud kam ven zapeles ni panike pomojem al pa kr na letaliscu tam te nima kaj pikat cakas na avjon hehe
Objavljeno: 26. Avgust 2004 16:16 Naslov sporočila:
Alu!
Autoroute je Microsoftov program za izračunavanje raznoraznih prometnih podatkov za določene destinacije-relacije...(?) Kul programček; napišeš Ljubljana - Koeln, denimo, pa kolk zverina žre, kolk košta petrolej, hitrostne omejitve in pol ti lahko zračuna dve varianti; najhitrejšo al pa najkrajšo pot + kolk petroleja boš porabil, točno kje se pelješ, cifre cest, karto poti sprintaš... praktično vse, razen počivališč kjer prodajajo pivo. In zadeva je dejansko dobro zasnovana in dela ko urca, sploh kar se tiče kilometrov in izrisa poti. Ker kolk boš prokoračil omejitve pa kolk boš pokuril petroleje je itak bolj kot ne relativno 8) _________________ Fotografiram sedanjost, da bo lahko prihodnost videla posnetke preteklosti.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu