Hm ok čas 1/2000 s zunaj nekako še gre, kaj pa v dvorani? Čeprav ok, tudi zunaj še nisem probavala s tem časom, samo kaj imaš iso na največ, da je še vedno dovolj svetla? Ali potem svetlost dodaš na rač.? Razsvetlite me.
Ja hm, če jaz notri v dvorani slikam s tem časom potem imam lahko iso do konca pa vem, da ne bo dovolj svetla. Zaslonka je pa najnižja tam nekje 4.5 nižje pa ne gre, nevem zakaj.
no, kombinicija pač, vendar še vedno je ogromno obdelave, lejerjev ipd zraven..
xfire je napisal/a:
Razsvetli nas?
Obdelave seveda so, ampak v vecini primerov so fotke, ki izgledajo kot panning narejene ze v osnovi tako, ne pa da se predeluje staticne fotke. Narediti tako fotko je pa razmeroma lahko. Vecina jih je narejenih iz vozil, ki vozijo zraven ali pa iz fotoaparatov pritrjenih na vozila. S tem dobis brez pretiranih tezav oster avto z "zamazanim" ozadjem (koliko je le to "zamazano" je pa odvisno od casov s katerimi slikas).
Panning narediti je lahko na objektih, ki se pretežno pomikajo samo levo-desno, pri tistih, ki se v gibanju pomikajo še gor in dol, je potrebno nekaj več poizkusov. Poizkusi z različnimi časi, od npr. za avtomobile od 1/40 dalje. Pa bodi pozorna na to, da to lahko počneš, če od strani slediš objektu, če se ti pa približuje, bo potrebno čas pošteno skrajšati. Če govorimo o dokaj ostrih subjektih na fotkah. Fotka pa je lahko dobra tudi, če ne spoznaš tistega, ki je npr. na konju ali kolesu, in takih je na foto natečajih kar nekaj. Veliko treninga. Za trening mirne roke se lahko postaviš tudi ob avtocesto in fotkaš mimo vozeče.
Pa še nekaj: probaj kar se da čim več narediti s fotoaparatom, ne z računalnikom. Je hitrejše, zahteva več foto-prakse in znanja in je pristnejše.
Če je govora o tovarniških slikah panninga, ga po moje izdelujejo malček drugače.
Z drugim avtom sledijo-peljejo spredaj-vzporedno z "portretiranim" avtom z isto hitrostjo ter slikajo (1/500 ali več) in tako je avto oster, ozadje pa zamegleno. Vsaj jaz si tako predstavljam, tako imaš tudi možnost drugačnih, odpiljenih zornih kotov.
jaz trenutno treniram panning z sigmo 400 apo na razdaljo 130m (ca. zračna linija) do glavne ceste. čase sem testiral za enkrat samo 1/100s-1/160s zaslonke max 9. Približno vsaka 25ta slika je z srečo dobra.
tukaj nekaj resize obdelanih primerov
tale je malo večji crop pa namerno zatemnjena slika
pa še edin motor ki tudi ni the limit
problem je ker se vsi različno hitro peljejo,pri tistik ko se počasi peljejo je malo težje z sledenjem. Lepo se vidi razlika v ozadju na kuruzi recimo.
Kar dobro ujeto, samo še poldajšuj čas, da bodo prave panning slike ratale. Recimo začni s 1/80 (še raje 1/60 - sploh za tiste ki vozijo po predpisih ).
Kar se tiče postavitve telesa: rahel razkorak, desna stopalo obrnjena naravnost naprej, levo pa v levo smer za slikanje vožje objekta iz desne proti levi smeri in obratno za nasprotno smer vožnje. Potem pa samo rotiraš zgornji del telesa v pasu. Meni tako rata precejšen odstotek dobrih slik.
Če pa nikakor ne ujameš enake hitrosti premika telesa s hitrostjo objekta pa glej z obema očesoma (predvsem pri daljših časih je kukalo zaprto med zajemom in drugače ne moreš spremljat objekta), je pa potrebno veliko vaje za ta manever.
ko smo že ravno pri panning fotografiranju...kako se vam zdijo tile dve fotografiji? Sem ravno v Stični začel malo probavat to tehniko fotografiranja.
Lp, Peter
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Lahko dodate priponke prispevkom Lahko prenašate priponke v prispevkih