Slo-Foto.net :: Poglej temo - Nakup 5d mkII
Odgovori na to temo

Član/-ica
mici Prispevki Objavljeno: 26. Junij 2009 06:21
Odgovori s citatom

Kupujem nov aparat eos 5d Mk II in me zanima kje v tujini bi se dalo najbolje kupit zadevo. Gledal sem geizhals.at pa epinion za USA trg. A je že kdo kupoval preko geizhalsa in kako je z dostavo in garancijami. Včeraj (25.6.) bil v Grazu in gledal cene nove 5ke 2.3990,00€ pa do 2.3999,00€! Pri nas pa 2.445€! Pol se sploh ne splača it gor pa kupit (vinjeta + benz gor dol). Pa si skor na istem.

Hvala za odgovore!
Pošlji zasebno sporočilo

Član/-ica
SimonG Prispevki Objavljeno: 26. Junij 2009 06:33
Odgovori s citatom

Če si gledal Graz Camera pošiljajo v Slo (vsaj meni so) za 15€

Osebnome je 5d Mk2 pri pixxass prišel cca 2300€ z poštnino vred (25€)

Drugače sem ga pa zasledil tudi pri nas za 2240€ v novejši, ampak baje zaupanja vredni spletni trgovini... pobrskaj malo po bolhi smile
Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Član/-ica
George Prispevki Objavljeno: 03. Julij 2009 20:35
Odgovori s citatom

Oprema kupljena v Austriji in Nemčiji ima 2 leti garancije. thumbsup

Član/-ica
StrobistSi Prispevki Objavljeno: 04. Julij 2009 13:27
Odgovori s citatom

Kolikor mi je znano, ima Aple tec dobavo iz Anglije in garancija velja le pri njih, servisi v Sloveniji pa njihovo robo zavračajo. Se pravi, za uveljavljanje garancije moraš robo prinesti k njim, oni pa potem pošiljajo na servisiranje v Anglijo. Torej je zadeva ista, kot če kupiš sam direkt iz Anglije.

Lahko tudi, da sem narobe slišal, zato predlagam, da se o tem pred nakupom pozanimaš direktno na Aple tec.

Slovenski Strobist Portal: www.strobist.si

Član/-ica
bododo Prispevki Objavljeno: 04. Julij 2009 13:37
Odgovori s citatom

Za objektiv od Canona sem se pozanimal pri njih in je bilo rečeno da je garancija veljavna v Sloveniji.

Član/-ica
Geccko Prispevki Objavljeno: 04. Julij 2009 21:42
Odgovori s citatom

StrobistSi ce malo poisces po forumu bos nasel odprto temo glede ApleTec trgovine, in si bos lahko prebral da ni problema z garancijo. Tudi jaz sem tam nabavil fotic in je garancija normalno veljavna....tako da si vrjetno narobe slisal smile

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Član/-ica
partyzan10 Prispevki Objavljeno: 05. Julij 2009 09:37
Odgovori s citatom

Moje mnenje je da bolje dat malo več pa imaš kvaliteten,dobro in zanesljiv servis...in nobenih težav če se karkoli pripeti. thumbsup

Član/-ica
bla Prispevki Objavljeno: 05. Julij 2009 09:42
Odgovori s citatom

[quote="partyzan10"]Moje mnenje je da bolje dat malo več pa imaš kvaliteten,dobro in zanesljiv servis...in nobenih težav če se karkoli pripeti. thumbsup[/quote]

pri Canonu v Sloveniji kvaliteten, dober in zanesljiv servis??? no
že bolš, da pošlje trgovina na servis v kakšno drugo državo, bo vsaj zrihtano tak kot je treba
Pošlji zasebno sporočilo

Član/-ica
Geccko Prispevki Objavljeno: 06. Julij 2009 12:29
Odgovori s citatom

Hehe, fantje a ni bols razmisljat pozitivno in pricakovat da bo fotic delal tako kot more, ne pa da si ze pred nakupom delate sive lase z morebitnimi tezavami. Sej za vecino svetovnih firm se vedno najde servis...mogoce je tezava edino pri kaksnih xy firmah....
smile

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Član/-ica
chips Prispevki Objavljeno: 06. Julij 2009 12:51
Odgovori s citatom

Glede na to, da tudi sam razmišljam o nakupu, me zanima, če je realno pričakovati kak padec cen v letošnjem letu?

"Z zensko, ki jo ljubim, gledam soncni zahod in si mislim: 1/250, f8" (Canon)
| DENISZUPAN.COM | BLOG |

Moderator
izo Prispevki Objavljeno: 06. Julij 2009 13:15
Odgovori s citatom

cene so šle na žalost z krizo gor, se mi zdi in verjetno kaj kmalu nekih znižanj ne bo, čeprav se mark II orenk prodaja kolrk vem, skoraj povsod (predvsem amerika ipd) se čaka nanj..

Moderator
izo Prispevki Objavljeno: 06. Julij 2009 13:17
Odgovori s citatom

jst ga imam tudi ogledanega,. venda bo lahko danes moj avto te plane prekrižal, če bo kaj hujšega. sem namreč ravno vleko naročil, avto je kaput, sevo crknil, niti vžge ne več.

Pokaži sporočila:   
Odgovori na to temo Slo-Foto.net forum » Digitalni fotoaparati
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:   
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Lahko dodate priponke prispevkom