Kupujem nov aparat eos 5d Mk II in me zanima kje v tujini bi se dalo najbolje kupit zadevo. Gledal sem geizhals.at pa epinion za USA trg. A je že kdo kupoval preko geizhalsa in kako je z dostavo in garancijami. Včeraj (25.6.) bil v Grazu in gledal cene nove 5ke 2.3990,00€ pa do 2.3999,00€! Pri nas pa 2.445€! Pol se sploh ne splača it gor pa kupit (vinjeta + benz gor dol). Pa si skor na istem.
Kolikor mi je znano, ima Aple tec dobavo iz Anglije in garancija velja le pri njih, servisi v Sloveniji pa njihovo robo zavračajo. Se pravi, za uveljavljanje garancije moraš robo prinesti k njim, oni pa potem pošiljajo na servisiranje v Anglijo. Torej je zadeva ista, kot če kupiš sam direkt iz Anglije.
Lahko tudi, da sem narobe slišal, zato predlagam, da se o tem pred nakupom pozanimaš direktno na Aple tec.
StrobistSi ce malo poisces po forumu bos nasel odprto temo glede ApleTec trgovine, in si bos lahko prebral da ni problema z garancijo. Tudi jaz sem tam nabavil fotic in je garancija normalno veljavna....tako da si vrjetno narobe slisal
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[quote="partyzan10"]Moje mnenje je da bolje dat malo več pa imaš kvaliteten,dobro in zanesljiv servis...in nobenih težav če se karkoli pripeti. [/quote]
pri Canonu v Sloveniji kvaliteten, dober in zanesljiv servis???
že bolš, da pošlje trgovina na servis v kakšno drugo državo, bo vsaj zrihtano tak kot je treba
Hehe, fantje a ni bols razmisljat pozitivno in pricakovat da bo fotic delal tako kot more, ne pa da si ze pred nakupom delate sive lase z morebitnimi tezavami. Sej za vecino svetovnih firm se vedno najde servis...mogoce je tezava edino pri kaksnih xy firmah....
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
cene so šle na žalost z krizo gor, se mi zdi in verjetno kaj kmalu nekih znižanj ne bo, čeprav se mark II orenk prodaja kolrk vem, skoraj povsod (predvsem amerika ipd) se čaka nanj..
jst ga imam tudi ogledanega,. venda bo lahko danes moj avto te plane prekrižal, če bo kaj hujšega. sem namreč ravno vleko naročil, avto je kaput, sevo crknil, niti vžge ne več.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Lahko dodate priponke prispevkom Lahko prenašate priponke v prispevkih