Odgovori na to temo

Član/ica
Prejete zahvale +0
mojca @mourningair Prispevki Objavljeno: 17. Avg 2004 19:10
oz. ve, če je kaj vredu?
http://www.mail386.com/

moji frendici je namreč zbrisalo email.si account po dveh mesecih neuporabe - brez opozorila :evil: . pa išče nekaj novega in bolj zanesljivega.

thankyous smile

Administrator
Prejete zahvale +22
Uroš Uršej @Lucifix Prispevki Objavljeno: 17. Avg 2004 19:14
A ni tale mail en model za reklamo šopal na vseh forumih, ki jih najdeš v slovenskem omrežju?

Dost podobno kot si sedaj ti objavil tole?

Član/ica
Prejete zahvale +0
Andrej Gunšek @andromedar Prispevki Objavljeno: 17. Avg 2004 20:19
"Objavila" najbrž, a ne mourningair? smile

Ja, drugače pa je ta mail386 ultra nezanesljiva zadeva, pa neke mutne posle so meli...se ne spomnim več kaj točno. V glavnem, boljše ne uporabljat.
Alternativa?

Hm, poznam email.si....mi že nekaj let niso zbrisali accounta grin

Drugače pa velja tista, da če ti kdo nekaj ponuja zastonj je vredno dvakrat premislit, če boš to uporabljal za kaj pomembnega.
LP

andrej

Član/ica
Prejete zahvale +0
mojca @mourningair Prispevki Objavljeno: 17. Avg 2004 20:36
objavila ja, luc! :evil: zdaj bi se pa že lahko zapomnil :wink: nimam pojma, če je... pri meni ne gre za reklamo.

andromedar: a da je nezanesljiv? ah bedno, pa sem se že veselila, da sem našla nekaj slovenskega, kar je okej. najrajše bi frendico poslala na yahoo (še posebej zaradi nove opcije 100mb)... pa vztrajno hoče nekaj slovenskega. zgleda, da se bo pač morala prijavit vsaj enkrat na dva meseca grin
hvala,
mojca

Član/ica
Prejete zahvale +0
slowenien @slowenien Prispevki Objavljeno: 17. Avg 2004 21:05
ja 100mega ne vem ce dobis ki dzabe 10 pa ja to pa ja

Član/ica
Prejete zahvale +0
Andrej Gunšek @andromedar Prispevki Objavljeno: 17. Avg 2004 21:46
mourningair: www.email.si je slovenski

Član/ica
Prejete zahvale +0
BubikolRamios @BubikolRamios Prispevki Objavljeno: 17. Avg 2004 22:59
teh 100 mega so sedaj na yahooju ravno nanovo pogruntali

Član/ica
Prejete zahvale +0
Marijan Ponikvar @martest Prispevki Objavljeno: 17. Avg 2004 23:08
Imam račun tudi na email.si in to že kar kmalu od njihovega začetka delovanja. Ker to ni moj primarni račun, se zgodi, da tudi več kot pol leta ne vstopim vanj. Uradno opozorilo o neaktivnosti sicer res obstaja, pa kljub občasnim vstopom še nisem imel problemov s prijavljanjem, račun je zelo soliden in znan po varnosti
Kaj pa volja.net, tudi ta je brezplačen in slovenski
lp M

Vidim skozi iskalo, torej sem

Član/ica
Prejete zahvale +0
tim @tim Prispevki Objavljeno: 17. Avg 2004 23:57
martest: Pa glih za email.si so kolegi govorili da ni varen, ker ce uporabis uno funkcijo ˙pozabljeno geslo˙ lahko takoj not prides menda...

Administrator
Prejete zahvale +22
Uroš Uršej @Lucifix Prispevki Objavljeno: 18. Avg 2004 00:24
mourningair se ti iskreno opravičujem, sem še preveč v počitniškem razpoloženju :roll:

Sem tudi jaz bral da so imeli ene mutne posle, a verjetno to ne bi smelo vplivat na njihovo ponudbo. Stvarca je zanimiva, a jaz vseeno raje odprem račun pri kakšen znanem ponudniku, tako da vsaj vem, da bom lahko šel pogledat maile normalno in ne da mi bo vsak dan strežnik nedosegljiv.

Član/ica
Prejete zahvale +0
mojca @mourningair Prispevki Objavljeno: 18. Avg 2004 16:48
Lucifix je napisal/a:
mourningair se ti iskreno opravičujem, sem še preveč v počitniškem razpoloženju :roll:

Sem tudi jaz bral da so imeli ene mutne posle, a verjetno to ne bi smelo vplivat na njihovo ponudbo. Stvarca je zanimiva, a jaz vseeno raje odprem račun pri kakšen znanem ponudniku, tako da vsaj vem, da bom lahko šel pogledat maile normalno in ne da mi bo vsak dan strežnik nedosegljiv.

ni panike, sej sem se mal hecala smile good point, glede znanih ponudnikov.

martest: potem imaš pa srečo, da še obstaja. tudi meni so račun zbrisali v podobnem času kot frendici (okoli aprila), uporabljala sem ga res občasno, za manj pomembne zadeve. ja, na volja.net pa sploh nisem pomislila, hvala smile hmm.. pravijo, da se moraš prijavit na vsake 3 mesece, no to je en mal boljš kot email.si.

Član/ica
Prejete zahvale +0
judez @judez Prispevki Objavljeno: 18. Avg 2004 23:21
Na siolovi strani se registriraj za urni paket, ki je brez mesečne naročnine, dobiš pa zraven 20mb e-mail.

Član/ica
Prejete zahvale +2
Mihy @Mihy Prispevki Objavljeno: 18. Avg 2004 23:26
siol je zakon 8) 8O

Član/ica
Prejete zahvale +1
Damir @OCCULT Prispevki Objavljeno: 4. Jul 2011 14:02
Ni vredu

Lep pozdrav...

Administrator
Prejete zahvale +22
Uroš Uršej @Lucifix Prispevki Objavljeno: 4. Jul 2011 14:05
@occult: sem zbrisal post nad tvojim saj je šlo za očitno reklamo.

Administrator
Prejete zahvale +22
Uroš Uršej @Lucifix Prispevki Objavljeno: 4. Jul 2011 14:06
ePostar: Ker od oglaševanje na portalu služim svoj kruh: http://www.slo-foto.net/oglasevanje.html

PS: administratorje pa lahko žališ kje drugje, tukaj ne...

Član/ica
Prejete zahvale +0
ePostar @ePostar Prispevki Objavljeno: 4. Jul 2011 14:09
lucifix, nismo zeleli oglaševati, imamo dovolj uporabnikov, če je že tako se oglašuje na facebooku, kjer je večji potencial, pa brez zamere, cenik bi bil dobrodošel za oglaševanje? smile

PS: administratorje pa lahko žališ kje drugje, tukaj ne... Ni bil namen nikogar žaliti, se opravičujem če si tako mislil!
Pokaži sporočila:   
Odgovori na to temo Slo-Foto.net forum Internet
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:   
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Lahko dodate priponke prispevkom
Lahko prenašate priponke v prispevkih