Pridružen/-a: Jan 15, 2003 Odg: 5289 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 07. September 2003 09:39 Naslov sporočila: Letak iz Italije
Ravno danes zjutraj, ko je familija z otroci iz koroške na obisku pri nas, so tamali imeli v rokah 5 balonov s helijem. Začeden sem se spraševal kje so jih dobili. Pa so rekli da so prišli iz zraka... na njeh je bil nek napis, zravn balonov pa so bili priloženi listki. Začuden pogledam listek in gor piše:
06 settembre 2003
Franca & Claudio
Oggi Sposi
23033 Grosio
Italy
Pa še nekaj malonkosti - Ulica in kraj
Oggi Sposi pomeni poroka. Se pravi, da so te baloni prišli prav iz Italije. In si predstavljate kakšno naključje je, da so ravno na našem vrtu pristali
Mogoče EMET kaj bolj ve o tem značaju ali ker drug. Malce sem že pobrskal po internetu, da bi našel naslov in mladoporočencem poslal kakšno fotko, kako se tamali podiju z njihovimi baloni
Bi lahko kdo ki zna kaj italjanščine pogledal kje je ta kraj Grosio, ker me tok firbec matra... _________________
Pridružen/-a: Aug 24, 2003 Odg: 24 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 07. September 2003 13:21 Naslov sporočila:
Ja tko jst sm neki najdu z mojim šibkim znanjem italjanščine. Upam da bo kej pomagal.
Grosio leži 24km od Bormia. Je manjši kraj. Do Milana je 175km. Njegova nadmorska višina je 656m. Prvi zapis o kraju je iz leta 1292. Sm pa vidu en lep grad na njihovi strani sam je vse u italjanščini.
LP :D
Pridružen/-a: Aug 24, 2003 Odg: 24 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 07. September 2003 13:22 Naslov sporočila:
Ja tko jst sm neki najdu z mojim šibkim znanjem italjanščine. Upam da bo kej pomagal.
Grosio leži 24km od Bormia. Je manjši kraj. Do Milana je 175km. Njegova nadmorska višina je 656m. Prvi zapis o kraju je iz leta 1292. Sm pa vidu en lep grad na njihovi strani sam je vse u italjanščini.
LP :D
Pridružen/-a: Mar 25, 2003 Odg: 1555 Kraj: UZBEKISTAN
Objavljeno: 16. September 2003 01:59 Naslov sporočila:
No kakorkoli kolkor js vem se se userjes pr nas v morje tist drek gre polj po italjanski strani dol
No pa se o teh balonih neki vrjetn je ze kdo od vas probu vdihnit to polnilo ta helij ti si luc imel priliko sam vrjetn nisi hehehehe js vedno to za novo leto prvlecem pa so smehi taki da te olupi hehehehehe
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu