Slo-Foto.net :: Poglej temo - GEM Photoshop Plugin
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

GEM Photoshop Plugin

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Digitalna temnica
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
OKO
Član/-ica

Pridružen/-a: Jan 11, 2004
Odg: 1254
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 27. Januar 2005 18:19    Naslov sporočila: GEM Photoshop Plugin Odgovori s citatom

[font=Courier New:51d6da1d03]Digital GEM PLUG IN [/font:51d6da1d03]

Digital GEM je najnovejsi program za popravljanje slik v druzini Adobe Photoshop, če uporabljate film in sliko scenirate, jo potem z lahkoto uredite s tem programom, ki je zres efektiven.
Z njim zmanjsate zrna na sliki in dodate soft linije.Ali pa povecate noise in slika nastane zelo nostalgicna.

Before

After

Before:

After:

Se povezava
MH0
Član/-ica

Pridružen/-a: Aug 06, 2004
Odg: 47

PrispevekObjavljeno: 28. Januar 2005 08:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja no, tako novo pa to spet ni. Da ne bo kdo mislil, da je zdaj to nekaj ful novega kar total poturi neat, ninja,.... Meni pa je vseeno boljši. smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matto
Član/-ica

Pridružen/-a: Aug 03, 2004
Odg: 2187
Kraj: Izola, Slovenija

PrispevekObjavljeno: 28. Januar 2005 10:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz uporabljam Neat image in me včasih sploh preseneti, bom pa probal tudi to stvarco, včasih pride manj gumbov prav za hitro rešitev.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ogabe
Član/-ica

Pridružen/-a: Feb 09, 2004
Odg: 370
Kraj: Malo tu malo tam

PrispevekObjavljeno: 28. Januar 2005 16:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ta stvar je zares prisla s skenerjev, kjer je to reseno ze v hardwareju. Za tiste skenerje, ki nimajo ICE ( predvsem flatbed skenerji, ker velika vecina film skenerjev to ze ima) pa je tale plugin. Ce se prav spomnim tole dela Kodak (tako tisto kar je integrirano v skenerjev hardvare kot tele plugine za PS).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
chips
Član/-ica

Pridružen/-a: Oct 01, 2003
Odg: 1638
Kraj: .:KP:.

PrispevekObjavljeno: 28. Januar 2005 16:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem ze mislil, da je govora o raznih GEM Collectionih:)
No, ta plugin mam ze kakih 10 dni na disku, vendar ga se nisem poskusil...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Digitalna temnica Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu