Objavljeno: 06. Januar 2004 19:13 Naslov sporočila: Nakup canon a60
Torej omenjeni digitalc me zelo privlači. Cena je v redu, pa tudi prenekatero pozitivno mnenje sem prebral. Zanima me predvsem dodatna oprema, katero baje potrebujem.
kako je z baterijami oz. polnilcem?
katero torbico? original je kar 9k
katero CF kartico?
Pridružen/-a: Jan 30, 2003 Odg: 1543 Kraj: slovenija
Objavljeno: 06. Januar 2004 23:11 Naslov sporočila:
Cena je čisto solidna saj je drugače lexarova kartica preko 10.000.Polnilec z baterijami vsekakor rabiš,dobiš pa polnilec + baterije 1600mAh(za A60 so čisto dovolj ni požeruh) pripročam ti pa vsaj dvojne baterije ,malo poglej po trgovinah majo različne cene,torbico pa dobiš zelo dobro znamke lowepro za 3000sit in je boljša kot tista ,ki jo punujajo kot orginalno,naj jo kar imajo.
Pridružen/-a: Jan 15, 2003 Odg: 5289 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 07. Januar 2004 13:16 Naslov sporočila:
Tukaj se sicer ne vrti en ogromen denar, da bi moral paziti. Prišparati se da recimo jurja ali dva.
Po mojem če se boš tukaj odločil za nakup ne boš kaj zgrešil. _________________
Pridružen/-a: Mar 25, 2003 Odg: 1555 Kraj: UZBEKISTAN
Objavljeno: 07. Januar 2004 15:35 Naslov sporočila:
Kok js vem je bila pred nedavnim v avstriji akcija ne vem vec tocno kje Metro Mediamarkt ne sanja se mi vec Canon A70 + barvni printer za 50 tisocakov preracunano ko dobis mwst nazaj.Baterije pa mam js kr energizer 1800ma mislim da ene 8kompletov pa dela to sto na uro stanejo pa gori nekje 5€ 4kom 8)
Če pa boš foto veliko uporabljal in hočeš dolgo življensko dobo baterij ter hkrati hitro polnjenje, ti priporočam polnilec Sony (refresh) za 11.988,- SIT
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu