Pridružen/-a: Jun 16, 2004 Odg: 193 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 17. Maj 2005 19:25 Naslov sporočila: Problem pri shranjevanju v .jpg pri CS2
Naredil sem eno sliko jo cropal, popravil levele, in dal v duotone.
Ko pa jo hočem shranit v .jpg imam na izbiro samo .psd . ems in ostale stvari.
.gif, jpeg, in tiff sploh nimam na voljo. A je možno, da je kriv duotone?
Pridružen/-a: Mar 04, 2003 Odg: 7332 Kraj: črnomelj, slovenia
Objavljeno: 17. Maj 2005 19:28 Naslov sporočila:
moraš dat nazaj v rgb način (fotka bo še vedno čb, brez skrbi, očitno to prvič delaš, hehe) :wink: potem lahko komot shraniš še v driguh frmatih (jpeg itd)
Pridružen/-a: Aug 03, 2004 Odg: 2187 Kraj: Izola, Slovenija
Objavljeno: 17. Maj 2005 19:28 Naslov sporočila:
He, he nekaj takega mi je meni delal v prejšnji verziji image ready, pa sva z OKO-jem maturilala iz tega, se pa zdaj ne spomnem, kaj sva kliknila, da je pol delalo vse OK, do takrat sem njemu pošiljal psd-je on pa mi jih je shranil v GIF.
Davidv7 vem, da že dela z CS-2, jaz še nisem imel časa, piši mu na ZS, naj proba še on.
Pridružen/-a: Jun 16, 2004 Odg: 193 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 17. Maj 2005 19:31 Naslov sporočila:
izo je napisal/a:
moraš dat nazaj v rgb način (fotka bo še vedno čb, brez skrbi, očitno to prvič delaš, hehe) :wink: potem lahko komot shraniš še v driguh frmatih (jpeg itd)
Objavljeno: 17. Maj 2005 19:33 Naslov sporočila:
jah, fotko si dal v doutone, da dobiš efekt kontrasta, zdej pa dej fotke nazaj v rgb način. potem ko daš save as, boš mel možnost tudi za jpreg, gif ipd..
Objavljeno: 17. Maj 2005 19:36 Naslov sporočila:
ni problema, pijem laško (zdej se jih je nabralo že za eno kišto, hehe, vas bo balž rešu im mi prnesu kišto neke češke pive na piknik, hehe. dobro, da vsaj češka piva ni "češka" :mrgreen: )
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu