Pridružen/-a: Feb 15, 2004 Odg: 650 Kraj: SLOVENIJA
Objavljeno: 28. Februar 2004 20:33 Naslov sporočila: e-FotoPortal
Zanima me.če je kdo od slofotovcev kdaj brskal po e-fotoportalu?
Jaz sem to počel nekaj časa,zadnje mesece je pa tam totalna tema,se mi pa zdi,da je tam kar nekaj profijev.
Saj se ve:slo-foto je CAR 8) !!!!!
Pridružen/-a: Jul 31, 2003 Odg: 140 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 28. Februar 2004 22:03 Naslov sporočila:
Bil parkrat na strani, ampak za moj okus nezanimiva. Same fotke iz funfactorija, pa neki kratki članki, pa stran sama po sebi je preveč nedodelana, v glavnem ....doooolgcajt. Lahko da je tam dosti profijev, ampak osebno se mi zdi, da je na tejle strani dosti več za prebrati kot tudi videti.
Objavljeno: 29. Februar 2004 16:04 Naslov sporočila: portal
sem obiskal tole stran se mi zdi da imajo ozek izbor glede fotografij kar ene playboye in zajcice in nekaj poziranja pa se tisto bi lahko bilo izvedeno bolj v smislu lepega kot pa enolicnega..
veliko disko slik nima rad poze so pa kot sem ze rekel premalo izvirne
nimajo domislije
KAM PA PRIDEMO BREZ DOMISLIJE????
Raje sem tle
zanima me se nekaj a se moderatorji te strani rabijo koga za azuriranje in obnavljanje...delavca..........?? _________________ Nisem vedel kaj bo jutri, vedel sem kaj bo po jutrišnjem!!
Objavljeno: 29. Februar 2004 18:24 Naslov sporočila: answer
ja pele narobe si tole razumel jaz sem spraseval za slo-foto.net ne pa za ono e-..............imam nekaj idej kako izboljsati stran slo-foto.net _________________ Nisem vedel kaj bo jutri, vedel sem kaj bo po jutrišnjem!!
Pridružen/-a: Jul 02, 2003 Odg: 220 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 29. Februar 2004 22:11 Naslov sporočila:
Če se ne motim,mislim da e-fotoportal vodi Peter Kremžar(zato tudi veliko fotografij iz diskotek),e-fotografijo pa Matjaž Intihar,kot tudi za brezplačno izdajo revije e-fotografija
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu