Slo-Foto.net :: Poglej temo - zenit v okvari,kam na popravilo?
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

zenit v okvari,kam na popravilo?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Klasični fotoaparati
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gtyrant
Član/-ica

Pridružen/-a: Jul 30, 2005
Odg: 669
Kraj: Ljubljana-Javor

PrispevekObjavljeno: 20. November 2005 17:03    Naslov sporočila: zenit v okvari,kam na popravilo? Odgovori s citatom

ja zenit em mi ne dela,ko bi mogu pritisnit na sprožilec vse v aparatu miruje ,vse je tiho,.... zanima me kam ga naj nesem na popravilo,je pa vprašanje če se bo splačalo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
mju
Član/-ica

Pridružen/-a: Dec 04, 2004
Odg: 2061
Kraj: nikon

PrispevekObjavljeno: 20. November 2005 17:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Si ga pa frderbal v parih dneh confused

Malo po arhivu poglej, saj je teh tem na tisoče smile
gtyrant
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 20. November 2005 17:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ma sej sem že od začetka sumu da neki ne dala,sam mi je blo rečeno da je vse ok,sam k sem dal pa film not ,...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Heretic
Član/-ica

Pridružen/-a: Apr 30, 2004
Odg: 1701
Kraj: dolenjska

PrispevekObjavljeno: 20. November 2005 17:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

f o t o m e h a n i k a thumbsup
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 20. November 2005 18:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sem že poiskal potrebne informacije,....bom ju3 poklical v fotomehaniko!
Nazaj na vrh
steppenwolf
Član/-ica

Pridružen/-a: Apr 08, 2003
Odg: 177
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 22. November 2005 10:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da nisi slučajno "zaklenil" sprožilca? Tam, ko je gumb je spodaj vrtljiv obroč, ki ti zaklene prožilec in potem pritiska v prazno. Probaj ga malo vrteti levo in desno pa vmes pritiskaj na prožilo, boš videl, če bo kaj pomagalo...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
staneC
Član/-ica

Pridružen/-a: Oct 13, 2004
Odg: 1061

PrispevekObjavljeno: 22. November 2005 12:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja ma steppenwolf kar prav. thumbsup S tistim vrtljivim gumb z rdečo piko "odkleneš" film, ko poškljocaš vse posnetke. Gumb zavrtiš v levo, da lahko previješ film. Preden vstaviš film gumb zavrti v desno (rdeča pika na rdečo piko) in nekajkrat sproži. Tako je pri TTL-u, pa mislim da pri tvojemu ne bo kaj drugače.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Klasični fotoaparati Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu