| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
kypck
Član/-ica

Pridružen/-a: May 06, 2006 Odg: 123
|
Objavljeno: 17. Februar 2008 12:41 Naslov sporočila: Zakaj mi takoj pretvori z RAW v JPEG |
|
|
Živjo, pojavil se mi je en problem, do nedavno mi je na računalnik normalno shranilo JPEG sliko in RAW (slikam JPEG+RAW), sedaj sem pa že dvakrat opazil da mi ko dam slike na računalnik kar sam pretvori v navadno sliko.
Morda veste kje bi se skrival problem, da mi RAW ostane nedotaknjen, ali se da kaj nastaviti na rač.? Poizkusil sem prenesti na oba načina preko fotoaparata in čitalnika in zmeram ista pesem, zato imam na sumu računalnik? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
flambirana_oFca
Član/-ica

Pridružen/-a: Sep 19, 2005 Odg: 206 Kraj: zelene livade
|
Objavljeno: 17. Februar 2008 12:54 Naslov sporočila: |
|
|
Enak problem sem imel tudi sam, kadar sem prenašal slike z vgrajenim Windows XP vmesnikom za "pretakanje" slik.
Potem sem uporabil programa ACDSee in pa tisti Canonov program, ki pride poleg na CD-ju in so bili fajli prepoznani pravilno. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|