Pridružen/-a: Jan 15, 2003 Odg: 5289 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 07. April 2008 10:37 Naslov sporočila: Novosti v galeriji
V galeriji sem naredil nekaj novosti, nekaj pa jih še prehaja.
Da ne objavljam novice, bom tukaj objavljal kaj vse se lahko že najdete in kaj lahko še pričakujete.
Že v galeriji:
1. Limit dodajanja ene fotografije smo iz 48 ur znižali na 24 ur
2. Na prvi strani v galeriji si lahko v svojih nastavitvah nastavite število prikazanih fotografij v galeriji, čakalnici in galeriji
Prihaja (ne me držati za besedo, ampak novosti lahko pričakujete v roku slabega meseca):
1. Dodajanje svojih albumov
- članu bo omogočeno dodajanje albumov in objavljanje fotografij v njih
2. Skupine uporabnikov
- člani bodo lahko odpirali svoje skupine ali se pridružili že obstoječi. Tudi fotografije bo možno objavljati v njih _________________
Objavljeno: 21. Julij 2008 19:41 Naslov sporočila:
4. Status uporabnika
Vsak član galerije si lahko nastavi svoj status. Ta status se bo prikazal vsem članom, ki ga/jo imajo shranjenega med Prijatelji. Prav tako bo viden tudi v profilu člana. _________________
Objavljeno: 14. Avgust 2008 19:32 Naslov sporočila:
Za vse, ki ste spregledali moje objave na vriskaču:
oglejte si svoj profil in profile drugih članov v galeriji, kajti prišlo do je majhnih sprememb. _________________
Če želite, lahko tudi že obstoječe fotografije dodate v albume. Pod fotografijo se nahaja ikona Uredi, kjer nato fotografijo določite vašemu albumu. _________________
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu