Objavljeno: 29. Maj 2008 14:33 Naslov sporočila: Navodila 70-200/4 IS
Kupil v tujini, vendar uvoznik (bratranec) izgubil navodila.
Mi lahko kdo pove link da bi si navodila pobral dol ali pa mi pove točno razlago gumbov na objektivu. Tist A-M vem zaka je .
Predvsem na IS je mode 1 in 2 ter še gumb na katerem je :1.2-neskončno in 3-neskončno.
Malo se mi sanja ma vseeno
Pridružen/-a: Mar 04, 2003 Odg: 7332 Kraj: črnomelj, slovenia
Objavljeno: 29. Maj 2008 14:44 Naslov sporočila:
na pamet (ni ziher prav)
is1-stabilizacija po 1 osi, is2-po obeh (to preveri, lahko gre samo za manj in bolj močno stabilizacijo)
tisto drugo je pa ziher focus limiter. zelo uporabna zadeva, kadar hočeš pohitrit fokusiranje. finta je samo v tem, da še imaš na 1.2-neskončnost bo fokus bezljal od 1.2 m do konca-primerno kadar imaš objekt v tem območju. kadar pa veš, da bo objekt vedno oddaljen 3m in več, pa daš limiter na to stopnjo in prišparaš precej poti fokusu, kar rezultira z precej boljšo odzivnostjo ipd. pametna reč.
Pridružen/-a: Mar 04, 2003 Odg: 7332 Kraj: črnomelj, slovenia
Objavljeno: 29. Maj 2008 19:22 Naslov sporočila:
se pozna, vsaj pr meni (ne is verzija). po mojem je finta tudi pr manj fulanih fotkah, saj ima focus krajši hod in zato manj časa izguubi med obratovanjem. itak pa dela ful hitro v obeh primerih.. _________________ http://blog.slo-foto.net/izotov/
Pridružen/-a: Oct 04, 2006 Odg: 161 Kraj: Vukojebine pri Kamniku
Objavljeno: 30. Maj 2008 15:46 Naslov sporočila:
Nimam ravno v roki objektiva, vendar po spominu bi rekel, da je tako kot pravi Neptun. Ravno pred nekaj dnevi sem napisal krajši review tega objektiva na blogu.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu