Objavljeno: 27. Junij 2008 21:15 Naslov sporočila: nenavadno vroče baterije
Kupil sem ansmann baterije 2850mAh, in polnilec Photo cam 3.
Prvic sem polnil varto 1400mah in mi jih je napolnil v cca. 3-4h in vse je bilo ok.
Sedaj ko pa polnim te ansmannove pa se mi zdi da ko se jih dotaknem da so kar precej vro , tko no z roko se jih se da drzat.
A je to kksna nevarnost da bi kej eksplodiral???
Po mojih ocenah nej bi bila temp tm okol 50 stopinj.
Hvala
Objavljeno: 30. Junij 2008 20:26 Naslov sporočila:
akumulatorji so novi, polnil sem jih samo 3x, napolnijo se mi v 6ih-7ih urah, tko da je cas polnjenja normalen glede na polnilni tok polnilca,
Še za informacijo: baterije so ansmann digital 2850mAh, polnilc je pa tud od ansmanna in sicer photocam 3, tko
Objavljeno: 30. Junij 2008 21:04 Naslov sporočila:
Če se polnijo 6 fo 7 ur, potem bo res vse OK. Samo da se ne napihnejo.
Sem imel enkrat ene zanič akumulatorje, so se tolk napihnili, da jih nisem več v aparat stlačil..
Objavljeno: 23. Julij 2008 07:57 Naslov sporočila:
Ponavadi se zelo segrejejo pri hitrem polnjenju (1 ali 2 uri), tako da malo sumljivo je da so tako zelo vroče...sam pri svojih tega še nisem opazil (uporabljam pa baterije Sanyo in Energizer, ki so oboje res špica, medtem ko sem v tujini že veliko krepkih slišal na račun Ansmanna...)
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu