Slo-Foto.net :: Poglej temo - Kontrola fotkica preko racunalnika
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

Kontrola fotkica preko racunalnika

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Ostalo - Digitalna fotografija
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
milosh
Član/-ica

Pridružen/-a: May 18, 2004
Odg: 1191
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 05. Julij 2008 13:21    Naslov sporočila: Kontrola fotkica preko racunalnika Odgovori s citatom

Zdravo,
pozna kdo kaksn program, s katerim bi kontroliral mojga canon 30D iz racunalnika. Zanima me zaradi stop-motion fore. Rad bi nastimu kok frejmov na sekundo nardi fotkic in kok casa to fotka,... Baje ma canon en tak program, dobrodosle pa so tut alternative (se posebi ce dela na mac-u)
hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pslovsa
Član/-ica

Pridružen/-a: Jun 11, 2006
Odg: 49

PrispevekObjavljeno: 05. Julij 2008 17:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zivjo,

pri 350D je bil na prilozenem CDju nek program/vmesnik (Remote capture task), ki je omogocal kontrolo nad fotoaparatom prek racunalnika (npr. time lapse itd.). Sem ga parkrat uporabil, deloval je ok. Pri 30D tega ni vec?

Sem mal pobrskal po internetu, Remote capture task baje ne sodeluje prevec dobro z Maci... sad

lp,
Peter
Nazaj na vrh
milosh
Član/-ica

Pridružen/-a: May 18, 2004
Odg: 1191
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 05. Julij 2008 17:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

rabu bi kaksn program, kjer bi nastimu da nardi recimo 5fotk na sekundo in to pocne 3minute. Dragon in iStopmotion sm ze neki probavu, pa nism najdu teh funkcij
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Ostalo - Digitalna fotografija Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu