Pridružen/-a: Jul 20, 2007 Odg: 66 Kraj: Ljubljana
Objavljeno: 29. Julij 2008 19:48 Naslov sporočila: Švica 2008
Prejšnji teden sem bil v Švici in ker je med počitnicami veliko časa, sem se odločil da objavim par fotk.
Pot je trajala 7 dni, od 20 do 26 julija. Preden smo se pripeljali v Švico, smo se ustavili še v Avstriji v Innsbrucku in v Kitzbühelu. Dost besed. Ne-da se mi več pisat.
p.s.: Fotke so pač kakršne so. Niso najboljše. Pa upam da tut ne najslabše
Najprej Kitzbühel:
Skakalnica v Innsbrucku:
Šli smo skozi Liechtenstein:
Smo že v Švici.
Luzern:
Majo ful hud transportni muzej:
Wengen:
Pot:
Bern:
Lausann:
Grande Dixence dam
Pot domov:
Ko smo prišli v Slovenijo, je bil naš OMV čisto polen tujcev ki so tankali. Tok polne črpake še nisem videl.
To je to.
p.s.2: Kr dost ja panoram in ene se ne stikajo dobro skupaj.
Pridružen/-a: Mar 04, 2003 Odg: 7332 Kraj: črnomelj, slovenia
Objavljeno: 29. Julij 2008 20:19 Naslov sporočila:
bencin je šel dol danes, hehe.
fajn reportažica, ni kaj. tista skakalnica je eno izmed del arhitekte zahe hadid (če mogoče kdo ne ve), ki je imela (no, poleg ostalih, sveda, vendar ona res štrli ven) ogromen vpliv na razvoj arhitekture zadnje recimo 10 let.
tolk malo za splošno izobrazbo, če smo že pr tem..
http://www.designmuseum.org/design/zaha-hadid _________________ http://blog.slo-foto.net/izotov/
Pridružen/-a: Jul 06, 2004 Odg: 323 Kraj: Bela krajina-Kočevska
Objavljeno: 31. Julij 2008 21:55 Naslov sporočila:
fajn slikce, sm po teh poteh potoval par let nazaj, pa mi je malo obudilo spomine. Tudi sam sem štartal na postaji, kjer je panorama narejena.Najbrž nisi šel naprej iz Wengna na Jungfraujoch po slikah sodeč.
Meni je okoli Wengna pa dol do Interlakna fenomenalno, priporočam vsem. _________________ lp, mare
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu