Slo-Foto.net :: Poglej temo - Hrošči #3
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

Hrošči #3
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Težave na strani
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Lucifix
Administrator
Administrator

Pridružen/-a: Jan 15, 2003
Odg: 5289
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 09:45    Naslov sporočila: Hrošči #3 Odgovori s citatom

Glede na to da smo na novem strežniku z novo phpnuke kodo in še z novim forumom, bi vas lepo prosil, da nam poveste v kolikor ste na strani naleteli na kakšnega hroška.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
abo01
Član/-ica

Pridružen/-a: Feb 27, 2004
Odg: 423
Kraj: Si

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 10:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Članki ne delajo ...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
stat
Član/-ica

Pridružen/-a: Nov 22, 2004
Odg: 14

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 10:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne morem dodati fotografije v galerijo
Nazaj na vrh
Lucifix
Administrator
Administrator

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 11:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ravno se nahajam v službi in ko pridem domov bom takoj rešil te dva problema.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Lucifix
Administrator
Administrator

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 11:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Težava z upload-om bo rešena v slabi uri, članke pa sem začasno popravil grin
Nazaj na vrh
svejk
Član/-ica

Pridružen/-a: Apr 23, 2004
Odg: 41

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 18:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

evo meni je izpisalo:

Splošna napaka. Ojoj.

Could not retrieve related topics information

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') LIMIT 0, 5' at line 9

SELECT DISTINCT(t.topic_id) FROM nuke_bbsearch_wordmatch m, nuke_bbposts p, nuke_bbtopics t WHERE t.topic_id <> 678 AND t.topic_status <> 2 AND p.topic_id = t.topic_id AND p.post_id = m.post_id AND p.forum_id IN (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 16, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19) AND m.title_match = 1 AND m.word_id IN () LIMIT 0, 5

Line : 92
File : /home/slofoto2/public_html/includes/functions_related.php
Nazaj na vrh
JurijVM
Član/-ica

Pridružen/-a: Sep 09, 2004
Odg: 462
Kraj: Pomlad

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 18:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Could not update users table

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'user_quickreply' in 'field list'

UPDATE nuke_users SET user_email = 'jurij_s@email.si', user_icq = '', user_website = '', user_occ = '', user_from = 'Koper', user_interests = '', user_viewemail = '1', user_aim = '', user_yim = '', user_msnm = '', user_attachsig = '1', user_allowsmile = '1', user_quickreply = '0', user_allowhtml = '1', user_allowbbcode = '1', user_allow_viewonline = '0', user_notify = '0', user_notify_pm = '1', user_popup_pm = '1', user_timezone = '2', user_dateformat = 'd. F Y H:i', user_wordwrap = '70', user_lang = 'slovenian', user_style = '5', user_active = '1', user_actkey = '', user_avatar = '', user_avatar_type = 0 WHERE user_id = '1258'

Line : 614
File : /home/slofoto2/public_html/includes/usercp_register.php

Mi je že bolj všeč moj Oracle error v podpisu, bolj izčrpno informativen :-)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
svejk
Član/-ica

Pridružen/-a: Apr 23, 2004
Odg: 41

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 19:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Splošna napaka. Ojoj.

Could not update users table

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'user_quickreply' in 'field list'

UPDATE nuke_users SET user_email = 'svejk@siol.net', user_icq = '', user_website = 'http://trgovina.svejk.biz', user_occ = '', user_from = 'SLO', user_interests = '', user_viewemail = '1', user_aim = '', user_yim = '', user_msnm = '', user_attachsig = '1', user_allowsmile = '1', user_quickreply = '0', user_allowhtml = '1', user_allowbbcode = '1', user_allow_viewonline = '1', user_notify = '1', user_notify_pm = '1', user_popup_pm = '1', user_timezone = '1', user_dateformat = 'd M Y G:i', user_wordwrap = '70', user_lang = 'slovenian', user_style = '5', user_active = '1', user_actkey = '' WHERE user_id = '723'

Line : 614
File : /home/slofoto2/public_html/includes/usercp_register.php
Nazaj na vrh
Lucifix
Administrator
Administrator

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 19:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kje pa se vama pokaže ta error?

Svejkt: še za prvi tvoj post mi povej kje točno se pokaže?
Nazaj na vrh
JurijVM
Član/-ica

Pridružen/-a: Sep 09, 2004
Odg: 462
Kraj: Pomlad

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 20:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lucifix je napisal/a:

Ob updateu userja, očitno imaš v kodi update kolone "user_quickreply", ki je v tabeli "nuke_users" ni.

Jurij
Nazaj na vrh
tinekr
Član/-ica

Pridružen/-a: Apr 29, 2004
Odg: 1663

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 22:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

shout history biggrin
Nazaj na vrh
Lucifix
Administrator
Administrator

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 23:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JurijVM je napisal/a:
Lucifix je napisal/a:

Ob updateu userja, očitno imaš v kodi update kolone "user_quickreply", ki je v tabeli "nuke_users" ni.

Jurij

Tole sem že porihtal ja... res ni bilo tiste kolone.

Tinekr: shout history? Saj misliš Arhiv vnosov od vriskača, ker ta meni dela.
Nazaj na vrh
JureV
Član/-ica

Pridružen/-a: Sep 20, 2004
Odg: 665
Kraj: =-Ptuj-=

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 23:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Eror se meni pokazal, ko sem hoto zamenjat sliko v profilu.

Lp

http://blog.slo-foto.net/jurev/
Nazaj na vrh
Lucifix
Administrator
Administrator

PrispevekObjavljeno: 29. December 2004 23:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če se bo še kaj pojavljal, pa me obvesti.
Nazaj na vrh
Borut
Član/-ica

Pridružen/-a: Jul 02, 2003
Odg: 220

PrispevekObjavljeno: 30. December 2004 08:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A se je treba ponovno registrirat :? ,kajti vstop pri prijavi je vsakokrat zavrnjen????
Nazaj na vrh
Borut
Član/-ica

Pridružen/-a: Jul 02, 2003
Odg: 220

PrispevekObjavljeno: 30. December 2004 08:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, po 12- ih poskusih pa je le prijelo :christmas:
Nazaj na vrh
andyz
Član/-ica

Pridružen/-a: Sep 14, 2004
Odg: 269
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 30. December 2004 08:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se mi zdi, da se eni komentarji pojavljajo ponovno pod drugim avtorstvom!?
tinekr
Član/-ica

Pridružen/-a: Apr 29, 2004
Odg: 1663

PrispevekObjavljeno: 30. December 2004 08:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, pri meni shout history ne dela...piše mi oprostite, ta modul ni aktiven. Saj ni panike, samo pač.. :christmas:
Nazaj na vrh
Lucifix
Administrator
Administrator

PrispevekObjavljeno: 30. December 2004 09:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Shout history že dela.

andyz: mi poveš kje točno se je to zgodilo? Namreč kar malce dvomim, ker se galerija ni popolnoma nič spreminjala.
Nazaj na vrh
mju
Član/-ica

Pridružen/-a: Dec 04, 2004
Odg: 2062
Kraj: nikon

PrispevekObjavljeno: 30. December 2004 09:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lucifix, pri meni dela kot namazono, čestitke dobr ste popravili :wink:

pa srečno in zdravo novo leto!! :christmas:
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo AIM - AOL Instant - naslov Yahoo Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Težave na strani Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 1 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu