Objavljeno: 19. Avgust 2003 19:55 Naslov sporočila:
UF, dvakrat jebemti:
-prvič: res je blizu tale Exif, res blizu, (tud Canona zna brat) HVALA
-drugič: glede na to, da je moje reklo "if it isn't on google, it doesn't exist", bi se pa lahko tud sam mal potrudu in kej najdu
Thx Lucifix,
Jur
PS: Če še kdo na kaj podobnega naleti, bi prosu da naredi en post, ok?
Objavljeno: 19. Avgust 2003 20:17 Naslov sporočila:
Ne tega že poznam in mi je preveč štorast in precej neuporaben, bistvo mi je, da vidim sliko, po možnosti v "naravni velikosti" in hkrati berem exif podatke. Da se Janezek kaj nauči, ne
PS: pod tistim sunsetom sem ti res na brzino napisal moje izkušnje z e-10...
Pridružen/-a: Jan 15, 2003 Odg: 5289 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 19. Avgust 2003 20:22 Naslov sporočila:
no sej ta prvi to omogoče... ko povečaš celotno fotografijo in nad njo vidiš thumbe, greš pol sam z miško na fotko in dobiš ves info (v primeru če nisi tega še zasledil).
Objavljeno: 19. Avgust 2003 20:26 Naslov sporočila:
No, ravno to mu manjka do popolnosti, da bi kar čez preview (veliko sliko) nalimal informacije.... (overlay-al), bom prečekiral tisto stran, da vidim če ima kakšno wish-listo... to bi blo kewl...
Pridružen/-a: Jan 30, 2003 Odg: 1543 Kraj: slovenija
Objavljeno: 16. September 2003 10:56 Naslov sporočila:
sicer ne vem zakaj bi rabil exif v pregledovalniku saj osnovne podatke velikost datum ime tako pokaže pregledovalnik v XP za res popln EXIF pa pogledam v PS kjer so popolni podatki .
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu