Objavljeno: 09. September 2003 21:04 Naslov sporočila: najboljši fotolaboratorij
Iščem čimboljši fotolaboratorij za razvijanje digitalnih fotk preko interneta.
Do sedaj sem fotke pošiljal v razvijanje edino fotoRizmal tako da mi njihova kvaliteta napram drugim ponudnikom ni znana, me pa zanimajo tudi druge opcije.
Vem pa da pri nas obstaja že kar nekaj različnih ponudnikov in vas prosim za priporočila kam po najboljšo kvaliteto in seveda po ugodni ceni.
Pridružen/-a: Jan 30, 2003 Odg: 1543 Kraj: slovenija
Objavljeno: 09. September 2003 22:21 Naslov sporočila:
nisem še pošiljal ampak me zanima nekaj ali ti programi za pošiljanje ne stisnejo slik ker v končnem izdelku se to pozna na kvaliteti dal sem jih pa razvijat v tri različne studie in najboljše vsaj po mojem mnenju so bile pri foto tabor pa saj tudi papir ki ga uporabljajo sodi med malo dražje in kvalitetnejše agfa royal
Pridružen/-a: Mar 25, 2003 Odg: 1555 Kraj: UZBEKISTAN
Objavljeno: 16. September 2003 01:54 Naslov sporočila:
Js sm sam enkrat naredu kr direkt iz memory kartice pa je blo cist vredu mislim da u mediamarktu ce se ne motim.Glede posiljanja pa nimam iskusnj tud ne vem zakj bi to dal razvit na tak nacin sicr pa ce jh js prav razumem jim ti posljes jpege ali kj druga polj po posti dobis domov fotke.To bi blo mogoce interesantno ce bi zivel bogu za hrbtom.Teh programov tud ne poznam sam ce jim js na mejl poslem 10 fotk k so velike vse skupi 10mega jh morjo take tud dobit.No js se rajs tako zmenim na stiri oci.
Ko so kaksne akcije nosim k tistim k jh imajo no sj zdj f.tabor neki ponuja sm probu pa nic narobe ceprav so mi vedno bli sumljivi in mal povrsni k vedno dam neki nazaj sicer ne komplicirajo sam men ni dva do trikrat hodit po ene in ta iste fotke.
Drugac pa kr u grazu pustim vecinoma pr koebrlu kam pa on nosi nimam pojma sam se kr splaca 8)
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu