Objavljeno: 24. Junij 2005 10:53 Naslov sporočila:
pa se napotek. jaz sem na svojem fz20 zvrtal luknico v pokrovcek objektiva in dal noter vrvico, tako da mi zdaj pokrovcek binglja s sponke za pas fotoaparata. Resni fotoaparati tega seveda nimajo, je pa prakticno, pokrovcka ne zgubis in vedno je pri roki. Za digitalca pa se skor spodobi!
Objavljeno: 24. Junij 2005 12:24 Naslov sporočila:
baterija je pa pri nas ene 18000 bila takrat, sem pa na internetu vidu ene druge precej cenej okol 15Eur. Sam pol ze dolgo nisem gledal pa tud kupil ne tko da mam le eno. traja po moje za okol 200 posnetkov tko od oka.
Se pavi liglih za 512kartico napolnit. BTW ce bos kupla se kako kartico mors kupit hitro potem una autorepeat funkcija res hitro skljoca (4/sec).
Objavljeno: 24. Junij 2005 15:22 Naslov sporočila:
pol mas dost...
tu nekje u forum sem dal enkat en link gor za neki adapter za objektiv da lahko pol razlicne (wide ) 52mm konverterje gor sraufas. ce te to zanima. ne vem pa a je on pol to nabavu in kak se obnese. mal poisci. Panasonikovi so namrec 500Eurosov in vec
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu