Slo-Foto.net :: Poglej temo - Fotonatečaj Ančnikovo 2005
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

Fotonatečaj Ančnikovo 2005

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Koledar fotografskih dogodkov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ifo
Član/-ica

Pridružen/-a: Apr 19, 2004
Odg: 25
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 03. Julij 2005 11:20    Naslov sporočila: Fotonatečaj Ančnikovo 2005 Odgovori s citatom

Razpisan je fotonatečaj Ančnikovo 2005.
milosh
Član/-ica

Pridružen/-a: May 18, 2004
Odg: 1187
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 03. Julij 2005 12:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ok tega natecaja pa ne stekam, ti gres dobesedno zaston za njih fotkat in ti niti placajo ne ce zmagas in fotke lahko uporabljajo kokr se jim zazdi?
primitivno
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fotokaj
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 05, 2005
Odg: 1387

PrispevekObjavljeno: 03. Julij 2005 13:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mater, jaz ne vem kje folk živi... Pa kar neki ZYKFBKJ; ne vem kakšen zavod...! Kako težko je danes riskirat trikrat po vsaj deset tisočakov za prvonagrajene. Jaz bi jih tako v rit brcnil, bando...! Vsi bi nekaj gratis - a danas ne može više gratis, jer nema odmora, dok traja obnova!
Nazaj na vrh
OKO
Član/-ica

Pridružen/-a: Jan 11, 2004
Odg: 1254

PrispevekObjavljeno: 03. Julij 2005 13:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja tud js sem bral, cudn natecaj.
bot-sub
Član/-ica

Pridružen/-a: Jun 19, 2004
Odg: 179

PrispevekObjavljeno: 03. Julij 2005 13:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Eni fotografirajo za dušo, drugi da se preseravajo, tretji spet za dnar... bigrazz

Ne boste verjeli, tudi zastonj sem že fotkal. In še več! Iz fotoaparata sem dobil celo ven fotko, in to zastonj!!! 8)
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
karusel
Član/-ica

Pridružen/-a: Apr 09, 2004
Odg: 120

PrispevekObjavljeno: 03. Julij 2005 14:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne ne, čaki mal, ti bi se na svoje stroške vozil nekam na štajersko v nek hillbilly šumadino, da bi slikal prešvicane delavce in kupe zemlje in peska??? In ČE boš izbran, bodo tvoja dela blagohotno dali obesiti na neko razstavo, ki si jo bo ogledalo kakih 20 ljudi. Fotkat zastonj že, ampak če je stvar zanimiva in imaš kaj veselja od tega, ne pa en takle polprosojen nategec. Mislm res, dejansko iščejo nekoga, ki bi jim zastonj naredil nekaj dobrih fotk, v zameno si bo pa lahko potešil malo častihlepja. LOLLERZ Rofl
ghandaed
Član/-ica

Pridružen/-a: Oct 10, 2004
Odg: 841
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 03. Julij 2005 15:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rofl kaj se eni spomnejo...

p.s. aja jaz tud organiziram natečaj: dajte mi najboljše fotke iz vaših portfolijev (v formatu 20x30) in prve 3 najbolše bom imenoval za svoje Rofl Rofl Rofl
ifo
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 06. Julij 2005 09:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se vsem prizadetim opravičujemo in upamo, da smo vsaj malo popravili mnenje s tem, da je ZVKDS ponudil res majhne simbolične nagrade.

Še samo kratka razlaga za tiste, ki jih zanima: tako zavod kot fotosekcija sta oba neprofitni organizaciji, ki nimata viška denarnih sredstev (sponzorji se še niso odzvali, lahko pa da bo kaj). ZVKDS si vsako leto s težavo pribori sredstva, da razišče eno od najbolj obetajočih arheoloških najdišč tj. Ančnikovo gradišče, zato so vsa sredstva usmerjena v financiranje izkopavanj. Prosili so nas, če bi bili pripravljeni sodelovati pri tem projektu. Z veseljem smo se odzvali, ker poznamo napore skupine arheologov.

Vseeno hvala za opozorilo na neprijetnost v razpisu in lepo pozdrav.
fotokaj
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 05, 2005
Odg: 1387

PrispevekObjavljeno: 06. Julij 2005 09:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, jebiga življenje je napor... strošek pa strošek in 3. tisočletje je 3. tisočletje!
Nazaj na vrh
bot-sub
Član/-ica

Pridružen/-a: Jun 19, 2004
Odg: 179

PrispevekObjavljeno: 06. Julij 2005 09:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če bi mi dokazali, da kdo tam zastonj (prostovoljno) koplje pa prga, bi pa tud jaz reskiral pa prostovoljno mal pofotkal. Zakaj pa ne. Saj gre "za narodov blagor". smile In čez 50 let, ko bi bili vsi, ki so kopali slavni jaz pa bi lahko rekel: "Bil sem tam". 8)

Mogoče bi me potem obravnavali kot sponzorja. bigrazz

Jaz bi celo prišel fotkat. Sam kaj ko je v soboto ravno fišpiknik. Dogodka pa sta vsak na svojmu koncu Slovenije smile
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
ghandaed
Član/-ica

Pridružen/-a: Oct 10, 2004
Odg: 841
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 06. Julij 2005 11:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pa saj je majhna naša kokoška bigrazz
ziga
Član/-ica

Pridružen/-a: Jul 06, 2004
Odg: 262
Kraj: Celje_knežje mesto

PrispevekObjavljeno: 06. Julij 2005 11:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa še nekaj fantje...Arheologi imajo svojga fotografa! Ali je iz faksa ali pa je kak najet profi. Vsako večjo najdbo, če ne vsako najdbo na delovišču (lahko preverim) se fotografira. Arheologi morajo vse najdbe posnet z geodetskim posnetkom, komplet najdbišče pa pofotka fotograf. Vem kako stvari tečejo.
Pomoje majo tudi ene 20.000 sit da mu jih stisnejo v roko in rečejo naj en film popoka še za delavce.
Sem iz Celja, kjer na vsakem vogalu kak rimljan iz zemlje štrli in vrjemte, da so ta arheološka izkopavanja fajn plačano delo, študentje se dobesdno cufajo za ta dela.

Tale natečaj je res mal za lase privlečen...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
ifo
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 06. Julij 2005 13:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Natečaj ni namenjen (samo) fotlkanju arheoloških najdb (posebej ne za arhiv).
ziga
Član/-ica

Pridružen/-a: Jul 06, 2004
Odg: 262
Kraj: Celje_knežje mesto

PrispevekObjavljeno: 06. Julij 2005 14:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@ifo

To je meni kristalno jasno!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Koledar fotografskih dogodkov Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu