Objavljeno: 16. Oktober 2003 01:47 Naslov sporočila:
U matr ... Kiss je grd ku 100 mater ;-) pravi vzhodnonemški image iz 70-ih let
podatki so sicer obetajoči, upam le, da ni kot prvi mp3 playerji, ki so predvajali le par "kao standardnih" kompresij ...
še preden sem pogledal Elto sem se spomnil na jugo cajte in njihove hi-fi aparate in vidi, res je po nemško ... ma pa napisano DivX in XviD, ne pa Ogg, kot Poljubček, ki ima tudi 5.1 Digital Output, medtem, ko ima Nemka 96 Khz/24-bit Audio DAC, ....
Pridružen/-a: Jan 15, 2003 Odg: 5289 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 16. Oktober 2003 17:26 Naslov sporočila:
Mama noče vidt računalnika v dnevni sobi, tako da je to edina rešitev. Sem se že skoraj odločil za Elta, vsaj po mnenju nekaterih drugih vprašancev. Boje so problemi še s podnapisi, a že delajo na tem. _________________
Objavljeno: 16. Oktober 2003 19:28 Naslov sporočila:
Problem je že rešen. Elta me že čaka spodaj, samo še upgradam jo pa bomo videli kako stvar teče. baje so še težave s podnapisi, toda bom pa te že v filme dodal (pred peko) _________________
Objavljeno: 16. Oktober 2003 20:14 Naslov sporočila:
No ja ni tok zelo draga, 50.000 sit. So pa ravno danes dobili čisto novo od panasonic-a in je fula lepa. Tko da sem bil čist zmešan kaj zdaj. A za panasonica nimajo še kakšnih dodatkov pa sem rajš vzel elto. zaenkrat čakam da stari nehajo tv gledat da jo nadgradim, pol pa hitr en filmček pogledat _________________
Pridružen/-a: Mar 25, 2003 Odg: 1555 Kraj: UZBEKISTAN
Objavljeno: 16. Oktober 2003 20:25 Naslov sporočila:
No js mam pac drugacno videnje tukaj.Js imam namrec monitor 22 pa mi zadostuje za vse to,al pa bi si svoj tv kupu ce neb slo drugac.Cim manj te krame ce lahko tako recm pa je.Sm ze razmislu dab si nekje nabavu tist rac.ko je vse u monitorju use u eni skatli ehhehehe.pa ne da nimam placa sam pucat se mi ne da k mam teh komponent 10 eno na drugi 8)
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu