Slo-Foto.net :: Poglej temo - Kiss vs. Elta
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

Kiss vs. Elta

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Klepetanje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Lucifix
Administrator
Administrator

Pridružen/-a: Jan 15, 2003
Odg: 5289
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: 15. Oktober 2003 18:15    Naslov sporočila: Kiss vs. Elta Odgovori s citatom

Namen imam kupiti Divx predvajalnik. Vprašanje če se bo kdo tukaj spoznal na njih, a poskusiti ni greh.

V glavi imam tele dva:
http://www.kiss-technology.com/?p=dp450&v=press

http://www.elta.de/de/artikel.asp?Artikel=8882+MP4&Artikel1=8882&x=79&y=22

Kaj pravite?
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 05, 2003
Odg: 483

PrispevekObjavljeno: 16. Oktober 2003 01:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

U matr ... Kiss je grd ku 100 mater ;-) pravi vzhodnonemški image iz 70-ih let biggrin
podatki so sicer obetajoči, upam le, da ni kot prvi mp3 playerji, ki so predvajali le par "kao standardnih" kompresij ...

biggrin
še preden sem pogledal Elto sem se spomnil na jugo cajte in njihove hi-fi aparate biggrin in vidi, res je po nemško ... ma pa napisano DivX in XviD, ne pa Ogg, kot Poljubček, ki ima tudi 5.1 Digital Output, medtem, ko ima Nemka 96 Khz/24-bit Audio DAC, ....
cry

zanimivo nikjer ni cene ...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Lucifix
Administrator
Administrator

PrispevekObjavljeno: 16. Oktober 2003 08:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za ceno se moraš kar malce potruditi.

Kiss stane mal čez 70k, elta pa mal čez 50.

V bigbangu ga majo, sam ne vem če je to ta:
http://www.bigbang.si/shop/?M=i&SH=2&IT=4001608007466

Drugače pa me skrbi pri tej elti, ker pravjo da filmi nekateri tudi štekajo. Pojma nimam zakaj... :?
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 25, 2003
Odg: 1555
Kraj: UZBEKISTAN

PrispevekObjavljeno: 16. Oktober 2003 16:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

akj pa sploh nakup sj imas z povezavo racunalnika in tv vec moznosti.Js to vs ra rac.gledam zato brez potrebe se ena skatla zraun 8)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Lucifix
Administrator
Administrator

PrispevekObjavljeno: 16. Oktober 2003 17:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mama noče vidt računalnika v dnevni sobi, tako da je to edina rešitev. Sem se že skoraj odločil za Elta, vsaj po mnenju nekaterih drugih vprašancev. Boje so problemi še s podnapisi, a že delajo na tem.
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 16. Oktober 2003 17:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja kj pa ce si rajs omislis kak laptop tko ma en moj frend to reseno 8)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
EMET
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 05, 2003
Odg: 483

PrispevekObjavljeno: 16. Oktober 2003 18:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj pa 20 m kabla do dnevne ???
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Lucifix
Administrator
Administrator

PrispevekObjavljeno: 16. Oktober 2003 19:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Problem je že rešen. Elta me že čaka spodaj, samo še upgradam jo pa bomo videli kako stvar teče. baje so še težave s podnapisi, toda bom pa te že v filme dodal (pred peko)
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 16. Oktober 2003 20:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kok pa stane ta zadeva predvidevam da ni kr poceni :?
Nazaj na vrh
Lucifix
Administrator
Administrator

PrispevekObjavljeno: 16. Oktober 2003 20:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No ja ni tok zelo draga, 50.000 sit. So pa ravno danes dobili čisto novo od panasonic-a in je fula lepa. Tko da sem bil čist zmešan kaj zdaj. A za panasonica nimajo še kakšnih dodatkov pa sem rajš vzel elto. zaenkrat čakam da stari nehajo tv gledat da jo nadgradim, pol pa hitr en filmček pogledat biggrin
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 16. Oktober 2003 20:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No js mam pac drugacno videnje tukaj.Js imam namrec monitor 22 pa mi zadostuje za vse to,al pa bi si svoj tv kupu ce neb slo drugac.Cim manj te krame ce lahko tako recm pa je.Sm ze razmislu dab si nekje nabavu tist rac.ko je vse u monitorju use u eni skatli ehhehehe.pa ne da nimam placa sam pucat se mi ne da k mam teh komponent 10 eno na drugi 8)
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Klepetanje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu