Pridružen/-a: Jul 31, 2003 Odg: 140 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 28. Oktober 2003 23:02 Naslov sporočila:
No če že moram izbirati med tole novo ali tisto ki naj bi bila drugouvrščena, mislim pa da raje ostanem pri sedanji.
Tale Dušan Jovanovič je za tole:
pobasal 3,9 miliona.
Vsaka čast komisiji ki je tole izbrala
Pridružen/-a: Jan 15, 2003 Odg: 5286 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 29. Oktober 2003 00:07 Naslov sporočila:
Zdaj pa nekaj ne razumem. A to je zmagovalni predlog za novo zastavo. Kaj bodo sedaj poslanci glasovali ali stara ostane ali gre? Ali pa bomo na koncu zopet imeli še kakšen referendum.
Jaz sem se sicer na našo staro zastavo kar dobro navadil, a je pa res, da smo premalo razpoznavni po svetu. Toda zakaj bi morali biti ravno razpoznavni po zastavi, kaj ni za to dovolj že kakšen dober športni dosežek?
Kaj je to samo grb ali celotna zastava? _________________
Pridružen/-a: Jul 31, 2003 Odg: 140 Kraj: Slovenija
Objavljeno: 29. Oktober 2003 08:57 Naslov sporočila:
To zgoraj so: grb, zastava in simbol, ki so zmagali na natečaju za novo slo zastavo, zdej kdo bo to sprejel ne vem, ampak zastava je ogabna, pa še to da bodo nekomu dali 4 milione za teh 5 minut dela v PS me pa še toliko bolj jezi.
Pa pazi to, to je bil pa druguvrščeni, kot zastava za kondome
Objavljeno: 29. Oktober 2003 12:50 Naslov sporočila:
Po moje bi morali obdržati staro zastavo. Saj je res, da nas zamenjujejo s Slovaško, vendar to ni razlog za zamenjavo zastave. Naj tile naši politiki raje delajo na tem, da bo Slovenija prepoznavna in bodo morda nekoč Slovaško zastavo zamenjali z našo. Spoh pa, kaj bi nam prinesla nova zastava?!? Le veliko bremenitev državne blagajne, ki je že tako ali tako prazna.
Objavljeno: 29. Oktober 2003 13:50 Naslov sporočila:
Sem ravno gledal ponovitev oddaje Preverjeno, kjer so rekli, da bodo celotni stroški zamenjave zastave znašali 11 miljard tolarjev - seveda bo pa ta denar prišel iz rok davkoplačevalcev.
Res je vprašanje kaj dobimo z zamenjavo nove zastave? Res da večjo prepoznavnost, namreč vsi vemo da mešajo našo zastavo s Slovaško - toda kdo je tukaj kriv? Mi in Slovaki, ki imamo podobno zastavo ali pa neizobraženost ljudi, ki te dve državi mešajo? _________________
Objavljeno: 04. November 2003 00:09 Naslov sporočila:
halo !!!
pa zakaj štartati iz teh že uporabljenih simbolov ???
kaj je Triglav v Evropi ?? Ok v jugi, ampak ke kaco nam je treba terati špansko turistično foro sol e nueve ???
meni se je rolalo že pri Pogačnikovi pogruntavščini, tole je pa olala višek kreativnosti !!!
Miaslim, da se prav tistih 100 oblikovalcev, ki verjamejo, da ne bodo izbrani, ni udeležilo natečaja, ker ne verjamejo, da je v naši deželci med triglavom in valovi balastne vode lahko šee kaj skritega ( OK - naonimnega) ... morda kak neodkrit virus ... hm, morda ... on kot hm, morda, bi morda bili prav oni tisi, ki bi se jim posvečenci naroda smejali, le da čokolade ne bi v njihova dela zaavijali ...
Objavljeno: 04. November 2003 14:10 Naslov sporočila:
Okey, triglav recimo francozov res nič dosti ne pomani. Je samo en hripček ki se je zelo približal tistih tri tisočakom.
Samo če se vprašamo, ali bi novo zastavo narediti zaradi drugih ali za nas? Nam slovencem oz. prebivalcev slovenije Triglav kot Triglav pomeni veliko. O naših rekeh pa raje ne govorim. Res balastne pa ravno niso - izjema kakšna soča ali še kakšna druga.
Morja imamo ravno toliko, da lahko rečemo da imamo svojo luko in da nekam pomolimo noge. Pa brez zamere emet
Kaj pa če bi dalo notri ljubljanskega zmaja... ups potem pa mariborčani in ostali ne bi bili zadovoljni :evil:
Kaj je potem tisto, s čimer bi bili slovenci ponosni in bi to tudi delili z ostalimi narodimi? Naj na to vprašanje raje odgovorijo poslanci, ker tako ali tako nas nihče ne posluša!
Objavljeno: 05. November 2003 10:23 Naslov sporočila:
Sem ravno včeri kupil zmrznjeno pico in bral navodila na zadnji strani. Desno od naših navodil so bila Slovaška, a žal z našo zastavo. Zraven naših navodil pa je bila Slovaška. Bi najrajš kar inšpekcijo poklicu, da se tako zajeb....
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu