Slo-Foto.net :: Poglej temo - Opuščene industrijske zgradbe v Lj in okolici
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

Opuščene industrijske zgradbe v Lj in okolici
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Fotografiranje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Noob
Min Dof Junkie
Min Dof Junkie

Pridružen/-a: Jul 18, 2004
Odg: 3554
Kraj: Be�igrad ZOO

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 15:59    Naslov sporočila: Opuščene industrijske zgradbe v Lj in okolici Odgovori s citatom

Iščem tak prostor, ni nujno da je industrijska zgradba, mora pa biti totalno razsuta in po možnosti brez strehe oz s kakšnimi večjimi steklenimi površinami, tako da je dovolj naravne svetlobe.
Član/-ica

Pridružen/-a: Jan 04, 2005
Odg: 1213
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 16:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

noob jst sem z enim frendom govoru in pozna neko zapuščeno halo (ful velik prostor z velik okni. nahaja se pa tm pr btcju oz čez šmartinko na uno stran nekje. se bom pa točno pozanimal in ti povedal.

tut sam mam iti namen enkrat iti tja. sam še ne vem kdaj

ti sporočim ko bom vedu kaj novega
Noob
Min Dof Junkie
Min Dof Junkie

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 16:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tnx biggrin . Bi pa rabil v bližnji prihodnosti.
A kdo kaj ve kako je s fotkanjem v bivši elektrarni na Kotnikovi?
Član/-ica

Pridružen/-a: Oct 01, 2003
Odg: 1603
Kraj: .:KP:.

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 16:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kolikor vem, ker mi je kolega fotograf govoril o tem, je vstop v take zgradbe prepovedan. Za dovoljenje je potrebno vprasat lastnika stavbe (ali celo stecajnega upravitelja) Rofl
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
balž
Član/-ica

Pridružen/-a: Jul 13, 2004
Odg: 1493
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 16:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ilegala je naša speciala. Ja je že prepovedan, ampak je pa res, da to ni amerika, kjer ljudi strelajo za tresspass. Ali pač?

V angleščini bi se tole bolje slišalo - They don't SHOOT people for tresspass. Hihi.

Look at the Earth talking to you! YAB grin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
darkdragon
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 16:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mah dej no chips. jst sem fotkal v hišah k so v postopku rušenja pa ni nihče nč reku, še več h sosed sem šou in sem jo fehtal za štrom za studijske lampe. pa fotkal sem v opuščenem elektrarniškem blohu in tut ni nihče nč reku. fotkal sem v rudniški separaciji pa sem samo upravnika vprašal če bi lahko in za kaj to rabim pa je reku naj pazim, še čelado mi je dal.
chips
Član/-ica

Pridružen/-a: Oct 01, 2003
Odg: 1603
Kraj: .:KP:.

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 16:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, tukaj je definitivno razlika, ker s tem tipom je bila tudi cela ekipa vizazistov, frizerjev ipd., torej rpavi session. Ce pa gres na hitro za kako urco, te ne bo noben preganjal...upam

Ampak saj ves, previdnost je mati modrosti.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
darkdragon
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 17:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jah to je pa drugo če ti cel avtobus s sabo vlačiš. tm ku sem bil jst sem pelu samo opremo ter model in sva delala 2x po 4 ure pa ni nihče nič jamral.
Krokar
Član/-ica

Pridružen/-a: May 27, 2005
Odg: 94
Kraj: Cozmos

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 17:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jo evo manjam koristne informacije lokacij, za podobne informacije... grin
Prazne hiše ob Šmatrinski cesti (na desni strani med Žalami in 1. krežiščem proti BTC-ju)...

Elektrarna je zelooo temna, nobene luči... Pa tud čist nič razsut ni več..

Super lokacija je bivša klavnica na Poljanski cesti... Precej razsuto, dost luci & co...

Sm pa dons eno pupo ob progi fotkal pa se glih en tovorn vlak tm parkira... Pa se pol strojevodja heca, če lahko kej pomaga... Jaz mu rečem, ja, da lahko lokomotivo mal preparkira, ker zastira pogled... Pa reče pol, da bo itak sam 15 minut tam in da lahko tud na lokomotivi fotkam... biggrin CAR! Res lepa popestritev shootinga! smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Noob
Min Dof Junkie
Min Dof Junkie

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 18:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super Krokar, predvsem me zanima ta na Poljanski - kje je to točno?
Pa tudi za Šmartinko si ne predstavljam: ko pri Summitu zaviješ levo je najprej betonarna, a je to zraven betonarne?
Min Dof Junkie
Min Dof Junkie

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 19:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ok zdaj imam dve dobri lokaciji, rabil bi še kakšen dober model. Sicer enega že imam, ker mu moram posneti par portretov, ampak ne morem vse ideje uresničiti, ker za to pač moški niso primerni :lol: .

Torej, katera se javi?
Član/-ica

Pridružen/-a: Nov 03, 2003
Odg: 34
Kraj: SI

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 19:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa kaj takega: http://www.mojaslovenija.si/QTVR/Teh/Zeleznica/Livarna/LIVARNA_01.html
Nazaj na vrh
Noob
Min Dof Junkie
Min Dof Junkie

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 19:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Wow, res hudo, to ja!
En tak ambient bi rabil, potem pa še enega z odkrušenimi ometi, kjer ven zijajo zidaki, kjer ni več oken ampak samo še okviri, po možnosti veliko šare naokoli, kupi peska, deske itd.

Je pa glede svetlobe super ta livarna. Samo to ni opuščeno in bi se bilo treba zmenit, kar je pa po mojem bolj težko, če koga ne poznaš tam...
Član/-ica

Pridružen/-a: Nov 03, 2003
Odg: 34
Kraj: SI

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 20:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zadeva je opuščena ... poskusi kontaktirati na: http://www.mojaslovenija.si/MuzejiInGalerije/ZelezniskiMuzej/ZelezniskiMuzej.html - telefon boš našel pod 'info'.
Nazaj na vrh
milosh
Član/-ica

Pridružen/-a: May 18, 2004
Odg: 1187
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 21:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja tist na poljanski, za rosko kasarno je bl tko tko, prvi problem je da se mors najvat, drugac ful tezijo, pa klicejo policijo lahko,... tko da najbols da gres en dan tja, prosis za kaksnega sefa izmene, mu poves kaj bi rad naredu in se zmens. drug problem pa je da delavci nekatere une hale uporabljajo namest wc-ja in najds notr tut mongo dreka, nekatere stavbe so pa ok, so pa vse razsute z velikimi okni
Nazaj na vrh
pergarec
Član/-ica

Pridružen/-a: Aug 24, 2005
Odg: 10

PrispevekObjavljeno: 09. September 2005 22:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

balž je napisal/a:
ilegala je naša speciala. Ja je že prepovedan, ampak je pa res, da to ni amerika, kjer ljudi strelajo za tresspass. Ali pač?

V angleščini bi se tole bolje slišalo - They don't SHOOT people for tresspass. Hihi.

Napis: ''Tresspassers will be shot. Survivors will be shot AGAIN!'' Rofl Rofl Rofl Rofl
Noob
Min Dof Junkie
Min Dof Junkie

PrispevekObjavljeno: 05. November 2005 10:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

NUJNO!!!
A kdo ve kje je locirana ta livarna? Odgovor rabim čimprej...
Član/-ica

Pridružen/-a: Aug 03, 2004
Odg: 2187
Kraj: Izola, Slovenija

PrispevekObjavljeno: 05. November 2005 11:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

balž je napisal/a:

He, he ja zapuščene stavbe so kul za fotkanje.

Ah jaz grem ponavadi za vikend, ko se varnostniki praskajo po trebuhu....pa ni bilo problemov, no lani me je enkrat dobil pa je malo težil, pa sva se takoj dogovorila za dobro malico thumbsup
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Matev
Član/-ica

Pridružen/-a: Jun 12, 2004
Odg: 566
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 05. November 2005 11:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

je kdo pomislil na slikanje v sefih skb?
Nazaj na vrh
Noob
Min Dof Junkie
Min Dof Junkie

PrispevekObjavljeno: 05. November 2005 11:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hehe, pa bejbo v štiklih, podvezicah in miniki z 20 cm štiklom na glavi enega varnostnika, drugega bi imela pa na "povodcu". Bi se potrudil s trikotno kompozicijo biggrin .
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Fotografiranje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu