Pridružen/-a: Jul 13, 2003 Odg: 417 Kraj: SLOVENIJA
Objavljeno: 09. Januar 2004 14:39 Naslov sporočila: Printing Labs/Studios pri nas?
Pozdravljeni!
A kdo ve za dobre firme oz. studije, ki se ukvarjajo z printanjem postrov(tam do 20"x30" = 50x70 cm) iz digitalnega zapisa fotografij pri nas? Zelo dobro bi bilo, ce bi ti uporabljali Fuji ali pa Kodak foto papir in pa da imajo kvalitetno opremo za to delo.
Prosim, ce mi lahko poredujete linke od home page-ov, ce jih le ti imajo, da vidim ponudbo in pa cenik.
Objavljeno: 09. Januar 2004 15:10 Naslov sporočila:
Še nekaj let nazaj sem tako nesel sprintati en "plakat" 50 x 70 - ampak za to so uporabili plotter. Takrat je to koštalo svojih 80 mark, ampak zdaj je po moje že malce ceneje, a ne ??
V glavnem, normalni printerji niso večji od A3, torej morajo imeti neke vrste plotter ...
Pridružen/-a: Mar 25, 2003 Odg: 1555 Kraj: UZBEKISTAN
Objavljeno: 09. Januar 2004 15:40 Naslov sporočila:
Ja v bistvu foto Zelnik.
Sam to mors zraven bit pa gledat kj delajo no ja vsaj js sm ce nesem vecje formate delat pa ni ga vrag ce jim dam 10 tisoc za print da nebom mogu zravn se kako rect.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu