Slo-Foto.net :: Poglej temo - Fotoaparat Vilia
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

Fotoaparat Vilia

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Klasični fotoaparati
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matto
Član/-ica

Pridružen/-a: Aug 03, 2004
Odg: 2187
Kraj: Izola, Slovenija

PrispevekObjavljeno: 10. November 2005 14:42    Naslov sporočila: Fotoaparat Vilia Odgovori s citatom

Pred 14dnevi sem iz predala potegnil moj prvi fotoaparat, ki sem si ga kupil sam,
pred davnimi davnimi leti. Šparal sem dinarje v plastičnem delfinčku (he he ja leta, ko smo v šoli imeli hranilnico od Banke Koper), no ne bom preveč....

Tu je fotoaparat opisan in poslikan smile

Vzel sem film Reala 100 in naredil nekaj škljocev, na mesta kjer delam ponavadi teste digi kompaktnih aparatov in razvil fotografije. Žalostno je, da je prekašal marsikateri "digi kompakt" na tržišču.

Ja vem kaj boste rekli film je drag...bla, bla, bla, Jaz govorim iz vidika kvalitete fotografije, nismo naredili nekega bistvenega koraka naprej.
Pa ta vilia je bila tudi nekako skoraj poden ponudbe samo je imela leče, kot se šika.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
gtyrant
Član/-ica

Pridružen/-a: Jul 30, 2005
Odg: 669
Kraj: Ljubljana-Javor

PrispevekObjavljeno: 10. November 2005 14:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fajn zgleda thumbsup
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
milosh
Član/-ica

Pridružen/-a: May 18, 2004
Odg: 1187
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 10. November 2005 14:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ce je glede kvalitete vse to res nevem zakaj nekateri dajejo vec 100k za fotkice
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gtyrant
Član/-ica

Pridružen/-a: Jul 30, 2005
Odg: 669
Kraj: Ljubljana-Javor

PrispevekObjavljeno: 10. November 2005 14:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ma film ubistvu sploh ni draga,..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
izo
Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Mar 04, 2003
Odg: 7111
Kraj: črnomelj, slovenia

PrispevekObjavljeno: 10. November 2005 14:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

matto, jst kupujem nekaj podobnega zdej. včasih so rangefinderji imeli dobro optiko (da ne rečem odlično), pa ni blo treba cele plače al pa dve dat zanj. od 80tih naprej pa so bli taki fotiči bl zanič kot ne, razvoj je šel na slr, optika pravtako.
rangefinderji imajo kr nekj prednosti prd špegl fotiči in so v teh cajtih kr malce spregledani, meni pa to čist ustreza, dobiš lahko zelo dobro stvar za mizerne pare.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
izo
Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Mar 04, 2003
Odg: 7111
Kraj: črnomelj, slovenia

PrispevekObjavljeno: 10. November 2005 14:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ko, si dal glih link od tega modela, ima tudi to gor, kar iščem, hehe
http://cameras.alfredklomp.com/electro35/index.htm
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
matto
Član/-ica

Pridružen/-a: Aug 03, 2004
Odg: 2187
Kraj: Izola, Slovenija

PrispevekObjavljeno: 10. November 2005 15:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

izo je napisal/a:
ko, si dal glih link od tega modela, ima tudi to gor, kar iščem, hehe
http://cameras.alfredklomp.com/electro35/index.htm

Podobno Yashico ima moj tast, sem ga zadnjič pri njih potegnil iz predala in naredil en film, pa nisem mogel verjeti kako dela ostre fotke.
Mislim, da ti ne bo žal.

Vsi skupaj smo malo pozabili na stare fotoaparate in kakšne fotke so delali.

Opazil sem pa, da kombinacija starina pa kakšen novi Fujijev160S pa te nove frontierke od Fujija npr.340,570 , kombinacija dela čudeže.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Klasični fotoaparati Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu