Objavljeno: 26. April 2006 09:07 Naslov sporočila:
hehe, izo, imaš prav...
sicer pa se tisti prstni odtis na senzorju da odstranit z navadno žiletko, lahko že uporabljeno.. samo dost vztrajen je treba bit... pet minut, pa je zbrisan...
če nimate žiletk pri roki, bo miran organiziral kakšen skupinski nakup...
Pridružen/-a: Mar 04, 2003 Odg: 7313 Kraj: črnomelj, slovenia
Objavljeno: 26. April 2006 09:22 Naslov sporočila:
ok, če se vrnem na temo. spet enak problem kot pri tiskalnikih, oz. tukaj dosti večji. kaj se zgodi, ko fotiš prodaš naprej. digitalci menjajo celo po več kot 2 lastnika, se mi zdi.
včasih se mi kr smilijo bušmanci, človek z zdravo pametjo kr precej trpi tam doli žez lužo, sicer pa takih ni kaj dosti tam.
Pridružen/-a: Aug 03, 2004 Odg: 2187 Kraj: Izola, Slovenija
Objavljeno: 26. April 2006 09:23 Naslov sporočila:
Lucifix je napisal/a:
Pa ravno zadnja generacija pionirčkov sem še bil
He, he Luc kaj so še nam naredili, ker so iz nas naredili še mladince
Kontrole pri zdravniku itd........
@izo, kjask ne vem če je na mehki masi, ker ko sem peljel kakšno po gozdnih poteh jih nisem nikoli zasledil okoli......organe pregona
JOJ zdaj me je strah kupovat preko e-baya ..... kako pa naj vem, da ni bil z fotoaparatom zgrešen zločin , pol pa bodo mene ganjali _________________ moj blog......http://blog.slo-foto.net/matto
Pridružen/-a: Aug 03, 2004 Odg: 2187 Kraj: Izola, Slovenija
Objavljeno: 26. April 2006 09:42 Naslov sporočila:
kjask je napisal/a:
...razen, da je en dslr, drugi pa kompakt... pravzaprav trotlzihr...
he, he na ziher pa gre vedno
Ampak drugič ko se ga napijem in vozim,vzamem eno elastiko in mu vzamem kri, pa da ga vidim pol kaj bo javljal dalje _________________ moj blog......http://blog.slo-foto.net/matto
Pridružen/-a: Mar 04, 2003 Odg: 7313 Kraj: črnomelj, slovenia
Objavljeno: 26. April 2006 10:15 Naslov sporočila:
no, ja, tukaj je malo drugačne stavr kot pri printerjih, kjer potem izpis na papirju ne moreš več spreminjat. tukaj pa imaš softwer ki, iz pixlov prebere kodo fotoaparata (vsaj tako najbrž zadeva funkcionira). no, v digitalu je pa vsakomura jasno, da se da vse razbit, se pravi, da bo verjetno kdo prej ali slej nardil softwer, ki lahko to zapsiano kodo na nek način pokvari ali spremeni (pač tiste ppixle malce drugače razmečeš po sliki najbrž). sicer pa vladne agencije (beri špiclji) ne bodo dale ta softwer, ki lahko bere te kode ven v javno uporabo, čeprav, kose enkrt izve za zadevo, ne traja dolgo, da kakšne smrkavc razbije stavr, hehe. isto je bilo pr printerjih, ko je nedko dal jasvo ven, da nekateri proizvajalci delajo printerje, ki dodatna zapišejo podpis printerja na papir in kako odkrit to in celo razbrat kodo.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu