Pridružen/-a: May 14, 2005 Odg: 105 Kraj: Slovenj Gradec
Objavljeno: 03. Maj 2006 21:13 Naslov sporočila: kartice pqi
Zdravo!
Ugotovil sem da potrebujem eno 1GB kartico..in me zanima koko je kaj z kvaliteto Pqi firme?
Na mixiju sem videl kartico 1 Gb 40x za 9k, hitrost pa mi čisto zadostuje, saj zaporedno ne slikam praktično nič...
hvala za odg.
Iskušnje imam samo s spominsko enoto za računalnik. Kupil sem namreč DDR RAM Pqi in sem bil razočaran. Ko sem ga vstavil, se je računalnik večkrat sam resetiral. Zdelo se mi je čudno in sem modul preveril z memtestom. Na testu je padel in sem ga seveda zamenjal (druga firma). Z drugim dela brez težav. S Pqi sem opravil.
Pridružen/-a: Feb 09, 2004 Odg: 397 Kraj: Malo tu malo tam
Objavljeno: 04. Maj 2006 11:10 Naslov sporočila:
Odvisno zakaj jo rabis. Jaz imam eno sd in eno cf ze kaksno leto ali dve v mojem ppc-ju in zaenkrat se vse dela brez tezav. Kikiriki gor ali dol, takrat je bila Lexarjeva okoli 30 jurjev, Sandiskova se malce vec, to pa sem dobil za 11.000sit. Je pa res, da mi je zares vseeno ce mi tista dva GB muzike izgine, za slike pa mi ne bi bilo cisto vseeno, ker bi bilo to ponavadi vredno kar nekaj tolarckov _________________ PhotoSI | Zadnji dogodki | Blog | Sportsshooter portfolio
Pridružen/-a: Aug 03, 2004 Odg: 2187 Kraj: Izola, Slovenija
Objavljeno: 04. Maj 2006 11:36 Naslov sporočila:
Jaz iz kartic sklepam po prodaji in reklamacijah v naši trgovini.
Imeli smo vse možne firme od kikiriki do priznanih proizvajalcev. Edino z Sandiskovimi nismo imeli niti ene reklamacije. Vse ostalo je bla katastrofa. No z izjemo lexarja, ki je pa za enake hitrosti malo dražji.
Sploh pa je postalo naše redno delo reševanje slik iz kikiriki kartic. _________________ moj blog......http://blog.slo-foto.net/matto
Objavljeno: 05. Maj 2006 05:43 Naslov sporočila: Mam PQI pa je za en ku....
Mam PQI 512 MB Sd kartico in jo bom reklamiral, ker ima neke vrste "bad sektorje", tak da na njo spravim samo 350 MB. Pa še ful je nerodno ko slikaš in ti pri najboljši fotki napiše "write error", pa se lahko za sliko obrišeš pod nosom.
Prav tako pa ne morem snemati dolgih videov, ker nikoli ne vem kdaj bo kartica zatajila.
Kupi raje kaj drugega. Meni je še vedno žal, da si nisem kupil San diska!!!!!! _________________ Mogoče res ne znam slikat, mam pa zato neverjetno veselje!
Moja PQI 1Gb 100x dela te prve 3 mesece brez diskusije in problemov. Pa tudi v trgovini, kjer sem jo kupil, niso po PQI nič pluvali, čeprav jih prodajajo in se kar poznamo. Celo še eno so mi priporočali, ker malo dokupujem.
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu