Slo-Foto.net :: Poglej temo - Nakup nahrbtnika
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled ZSPrijava za pregled ZS   PrijavaPrijava 

Nakup nahrbtnika

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Nakup
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pixel
Član/-ica

Pridružen/-a: Apr 07, 2004
Odg: 34
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: 07. April 2004 22:17    Naslov sporočila: Nakup nahrbtnika Odgovori s citatom

Imam priložnost iz nemčije od sorodnika za majhen denar dobiti nahrbtnik tamrac 757. Mogoče kdo pozna ali celo ima ta nahrbtnik.
Pixel
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drbojan
Član/-ica

Pridružen/-a: Feb 15, 2004
Odg: 650
Kraj: SLOVENIJA

PrispevekObjavljeno: 07. April 2004 23:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.tamrac.com/welcome.htm
Tukaj imaš vse o firmi.Zadeva izgleda zelo kvalitetna.Na bolhi ga nekdo prodaja za 32 000 sit,nov je pa baje čez 100 kilo.Sam sem nabavil Lowepro,ki je tudi prav tako špica.Pride pa zelo prav,če hodiš v hribe.Najbolj nobel pa je.če ga pred tabo nosi punca ali žena.Rečeš STOP,zamenjaš objektiv....Dober nakup. biggrin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Lucifix
Administrator
Administrator

Pridružen/-a: Jan 15, 2003
Odg: 5286
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: 08. April 2004 00:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Drugače pa je enga tut slow prodajal tukaj gor:

http://www.slo-foto.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=406
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 08. April 2004 08:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Drobjan, super ideja..Žena.Bi bilo super najet kako manekenko za to..Ha..pustimo hec.všeč mi je zato ker ga lahko uporabljaš tudi kot torbo.prav zato me zanima kako se obnese kot nahrbtnik.Če je primerljiv z ostalini tamracovimi ali lowe projevimi nahrbtniki.katerega loweja s pa nabavu..Na tamracovi strani ne uspem dobit ven tega 757.....Ja, iz nemčije bi ga dobil za 50 eu.Menda je v neki second hand trgovini in, da je kot nov.
Nazaj na vrh
drbojan
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 08. April 2004 08:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nabavil sem Micro trekker 100,ki je precej majhen a dobiš kar dosti noter.Apropo manekenke pa super ideja.Glede na to,da ti je pri hoji v hrib pogled usmerjen malo pod nahrbtnik osebe pred tabo,je korak precej lažji ha.Za 50 ev bi ga jaz takoj kupil,glede na to koliko košta nov,pa očitno je dobra roba. :roll:
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
slowenien
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 25, 2003
Odg: 1555
Kraj: UZBEKISTAN

PrispevekObjavljeno: 08. April 2004 10:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Js mam kr nahrbtnik iz spara za 2jurja kj pa rabim vec 8)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
pixel
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 08. April 2004 10:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Slowenien se popolnoma strinjam s tabo.Po tolikih letih torb podobnih tvoji, pa sem si zaželel malo bolj spodobne stvari.Pa tudi ko gremo na kak izlet z družino, lahko za male dam noter še sok ali kaj podobnega.Tako bi se reklo, da bo to služilo več namenom......
Drobjan.Pa še moramo upoštevati, da so manekenke kar dolgorasla dekleta....Kaj pa če bi midva organizirala kakšno tako gorsko turo?????

Spet malo resnosti.Kolikor razumem, se ta nahrbtnik za ta denar splača kupiti.....

LP
Nazaj na vrh
slowenien
Član/-ica

Pridružen/-a: Mar 25, 2003
Odg: 1555
Kraj: UZBEKISTAN

PrispevekObjavljeno: 08. April 2004 15:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja sj ni problema js ne nosim zraven nic druga sam kamero fiksnim objektivom par filtrov in filmi sam povem vsak pa nj kupi kar mu pac pase 8)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
drbojan
Član/-ica

PrispevekObjavljeno: 08. April 2004 18:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za 50 evrov absolutno.Jest sm dal(sem mal hohštapler) za Loweproja 40 kil,pa je kar precej majhen.Imajo pa en model ki zdrži mislim da 10 m PO VODO(poglej v Big Bang),pa absolutno varen pred prahom,to samo kot zanimivost.Ugotovil sem,da je bolje,če je nahrbtnik malo večji,saj ga imaš tako samo za v hribe,pa je fino še kaj drugega dat notri,za po ravnem je pa tako torba v redu in bolj praktična,razen če nimaš manekenke.Lep pozdrav :wink:
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Slo-Foto.net forum -> Nakup Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu