Pridružen/-a: Feb 15, 2004 Odg: 650 Kraj: SLOVENIJA
Objavljeno: 07. April 2004 23:23 Naslov sporočila:
http://www.tamrac.com/welcome.htm
Tukaj imaš vse o firmi.Zadeva izgleda zelo kvalitetna.Na bolhi ga nekdo prodaja za 32 000 sit,nov je pa baje čez 100 kilo.Sam sem nabavil Lowepro,ki je tudi prav tako špica.Pride pa zelo prav,če hodiš v hribe.Najbolj nobel pa je.če ga pred tabo nosi punca ali žena.Rečeš STOP,zamenjaš objektiv....Dober nakup.
Objavljeno: 08. April 2004 08:20 Naslov sporočila:
Drobjan, super ideja..Žena.Bi bilo super najet kako manekenko za to..Ha..pustimo hec.všeč mi je zato ker ga lahko uporabljaš tudi kot torbo.prav zato me zanima kako se obnese kot nahrbtnik.Če je primerljiv z ostalini tamracovimi ali lowe projevimi nahrbtniki.katerega loweja s pa nabavu..Na tamracovi strani ne uspem dobit ven tega 757.....Ja, iz nemčije bi ga dobil za 50 eu.Menda je v neki second hand trgovini in, da je kot nov.
Objavljeno: 08. April 2004 08:59 Naslov sporočila:
Nabavil sem Micro trekker 100,ki je precej majhen a dobiš kar dosti noter.Apropo manekenke pa super ideja.Glede na to,da ti je pri hoji v hrib pogled usmerjen malo pod nahrbtnik osebe pred tabo,je korak precej lažji ha.Za 50 ev bi ga jaz takoj kupil,glede na to koliko košta nov,pa očitno je dobra roba. :roll:
Objavljeno: 08. April 2004 10:37 Naslov sporočila:
Slowenien se popolnoma strinjam s tabo.Po tolikih letih torb podobnih tvoji, pa sem si zaželel malo bolj spodobne stvari.Pa tudi ko gremo na kak izlet z družino, lahko za male dam noter še sok ali kaj podobnega.Tako bi se reklo, da bo to služilo več namenom......
Drobjan.Pa še moramo upoštevati, da so manekenke kar dolgorasla dekleta....Kaj pa če bi midva organizirala kakšno tako gorsko turo?????
Spet malo resnosti.Kolikor razumem, se ta nahrbtnik za ta denar splača kupiti.....
Objavljeno: 08. April 2004 18:33 Naslov sporočila:
Za 50 evrov absolutno.Jest sm dal(sem mal hohštapler) za Loweproja 40 kil,pa je kar precej majhen.Imajo pa en model ki zdrži mislim da 10 m PO VODO(poglej v Big Bang),pa absolutno varen pred prahom,to samo kot zanimivost.Ugotovil sem,da je bolje,če je nahrbtnik malo večji,saj ga imaš tako samo za v hribe,pa je fino še kaj drugega dat notri,za po ravnem je pa tako torba v redu in bolj praktična,razen če nimaš manekenke.Lep pozdrav :wink:
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu