Fotografija tedna št. 421 - Đuli by Jure Makovec @DizzyReed

Nova fotografija tedna št. 421 je fotografija z naslovom Đuli, katere avtor je Jure Makovec @DizzyReed. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Si želite zagotoviti sonce za vesele poročne fotografije?

Vreme je nepredvidljivo in lahko pokvari še tako skrbno načrtovane dogodke, kot so poroke. Temu so se odločili narediti konec pri podjetju Oliver's Travels in kot prvi na trgu... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 420 - Islandska piramida by TomazKlemensak

Nova fotografija tedna št. 420 je fotografija z naslovom Islandska piramida, katere avtor je TomazKlemensak. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Kako do pravilne ekspozicije?

Pravilno nastavljena ekspozicija, oziroma osvetlitev je eden odločilnih faktorjev dobre fotografije. Nastavljanje ekspozicije lahko sicer v celoti prepustimo kameri, a za... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 419 - Snežni metež by d00m

Nova fotografija tedna št. 419 je fotografija z naslovom Snežni metež, katere avtor je d00m. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna št.... Beri dalje »

15 stvari, ki jih ne smemo reči fotografu

Vsi, ki se s fotografijo ukvarjamo tako poklicno, kakor tudi ljubiteljsko, smo se že srečali z ljudmi, ki niso znali ceniti našega dela. Takšno podcenjevanje lahko ponazorimo... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 418 - DIASPAR (DUBAI 2014) Beno Saradzic @Titanium

Nova fotografija tedna št. 418 je fotografija z naslovom DIASPAR (DUBAI 2014), katere avtor je Beno Saradzic @Titanium. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas... Beri dalje »

Navdihujoča zgodba mladega fotografa

Tokrat predstavljamo navdihujočo zgodbo mladega slovenskega fotografa Jana Pirnata. Jan je v fotografiji našel svoje življenjsko poslanstvo in iz nje črpa tudi moč za boj s... Beri dalje »

Najboljše fotografije leta 2014

Spodaj vam predstavljamo izbor najboljših fotografij preteklega leta, torej tistih, ki ste jim namenili največ glasov. Naj bodo navdih za nova fotografska raziskovanja, za... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 417 - Sončni vzhod by tomob

Nova fotografija tedna št. 417 je fotografija z naslovom Sončni vzhod, katere avtor je tomob. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna št.... Beri dalje »

Nikon Nikkor AF-S DX 55-200 mm VR II

Nikon je predstavil naslednika enega najbolj priljubljenih Nikon zoom objektivov Nikkor AF-S DX 55-200 mm VR II (82,5- 300 mm v 35-mm formatu), namenjenega fotografom... Beri dalje »

Nikon AF-S Nikkor 300 mm f/4 E PF ED VR

AF-S Nikkor 300 mm f/4 E PF ED VR je prvi Nikonov objektiv z bajonetom F z vgrajenim visoko zmogljivim optičnim elementom PF (Phase Fresnel), ki v novem objektivu s fiksno... Beri dalje »

Nov fotoaparat: Nikon D5500

D5500 je prvi Nikonov D-SLR fotoaparat formata DX z LCD zaslonom na dotik, ki prinaša v razred zrcalno-refleksnih fotoaparatov uporabniško izkušnjo, kot jo poznamo pri... Beri dalje »

S pomočjo računalnika in projektorja ustvarila podobe pravljičnega gozda

Gozdovi so čarobni in skrivnostni kraji, zato ni nič čudnega, da se prav v njih odvija veliko pravljičnih zgodb. Animator Friedrich van Schoor in fotograf Tarek Mawad sta se že... Beri dalje »


©2015 Slo-Foto.net. Vse pravice pridržane | PHP-Nuke Copyright