Nikon Mega Bonus Akcija

Nikon Slovenija je začel veliko poletno Mega Bonus akcijo, v kateri bodo lahko ljubitelji fotografije ob nakupu 11-ih izbranih Nikon DSLR fotoaparatov in objektivov prihranili... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 387 -

Nova fotografija tedna št. 387 je fotografija z naslovom Mladič Čopastega ponirka, katere avtor je Urosh Grabner (@UroshGrabner). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo... Beri dalje »

Primerjalni test samodejnega ostrenja v brezzrcalnih kamerah

Brezzrcalne sistemske kamere so med uporabniki vedno bolj priljubljene, temu pa seveda sledi tudi ponudba. Tovrstne kamere so tudi vedno zmogljivejše in ena izmed lastnosti, ki... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 386 - Kuca moje bake by mirog

Nova fotografija tedna št. 386 je fotografija z naslovom Kuca moje bake, katere avtor je mirog. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna... Beri dalje »

Lenstag po novem v pomoč tudi proti kraji fotografij

Storitev Lenstag bo po novem še uporabnejša, saj bo zaznavala tudi morebitno nepooblaščeno uporabo avtorskih fotografij na spletu. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 385 - Closer by AMartinsek

Nova fotografija tedna št. 385 je fotografija z naslovom Closer, katere avtor je Andraž Martinšek (@AMartinsek). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Nikkor AF-S 400 mm f/2.8E FL ED VR & telekonverter AF-S TC-14E III

Nikon je predstavil nov hiter in lahek super teleobjektiv formata FX s fiksno goriščno razdaljo AF-S 400 mm f/2.8E FL ED VR, namenjen najzahtevnejšim profesionalnim športnim in... Beri dalje »

Nov fotoaparat: Nikon 1 S2

Nikon 1 S2 je najmanjši Nikonov sistemski fotoaparat z izmenljivimi objektivi. Vso napredno tehnologijo skriva v elegantnem in minimalističnem ohišju, priročni gumbi in... Beri dalje »

Sto kamer bo sto let fotografiralo spreminjanje Berlina

Tokrat predstavljamo zanimiv projekt umetnika in filozofa Jonathona Keatsa, v okviru katerega bodo na različne lokacije v Berlinu "skrili" sto kamer. Te bodo natančno sto let... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 384 - Igra življenja by luxy

Nova fotografija tedna št. 384 je fotografija z naslovom Igra življenja, katere avtor je luxy. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna št.... Beri dalje »

Sedem preprostih in poceni trikov za ustvarjalnejšo fotografijo

Tokrat predstavljamo zanimiv video, v katerem so avtorji v dobrih treh minutah nanizali kar sedem uporabnih, enostavnih in poceni fotografskih trikov. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 383 - V Zali ... by blazu

Nova fotografija tedna št. 384 je fotografija z naslovom V Zali ..., katere avtor je Miran Krapež (@blazu). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Hekerji pred propadom rešili Nasine fotografije Lune

Leta 1966 so pri ameriški NASI pričeli z iskanjem čimbolj ustreznega mesta za pristanek prve človeške posadke na Luni. Pri tem so si pomagali s kar petimi sateliti Lunar... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 382 - Surfer by LukaCuden

Nova fotografija tedna št. 382 je fotografija z naslovom Surfer, katere avtor je Luka Čuden (@LukaCuden). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »


©2014 Slo-Foto.net. Vse pravice pridržane | PHP-Nuke Copyright