Naredi si sam – unikatna darila s fotografsko tematiko

Pred nami je čas obdarovanj in zato vam tokrat predstavljamo nekaj idej za preprosto izdelavo čudovitih in unikatnih daril s fotografsko tematiko. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 414 - Jutranja ... by Miro Ažman @fritz2

Nova fotografija tedna št. 414 je fotografija z naslovom Jutranja ..., katere avtor je Miro Ažman @fritz2. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 413 - New Beginning by Matjaž J. @luxy

Nova fotografija tedna št. 413 je fotografija z naslovom New Beginning, katere avtor je Matjaž J. @luxy. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Zaključni dogodek Nikonovih dnevov fotografije

Pred nami je zaključek edinstvenega fotografskega dogodka, ki je bil letos organiziran v potujoči obliki, da bi se čim bolj približali fotografskim navdušencem in uporabnikom.... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 412 - DIREKT V OBJEKTIV by blazu (miran krapež)

Nova fotografija tedna št. 412  je fotografija z naslovom DIREKT V OBJEKTIV, katere avtor je Miran Krapež @blazu. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Fotografska temnica kot poveljniški mostiček vesoljske ladje

Fotograf Jack Turkel se je rodil v času nastanka ameriške vesoljske agencije NASA, odraščal pa v zlati dobi vesoljskih poletov. Navdušenju nad vesoljem se je v najstniških... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 411 - Luč na koncu kanala by Jakob Noč

Nova fotografija tedna št. 411 je fotografija z naslovom Luč na koncu kanala, katere avtor je Jakob Noč @JakobNoc. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Naredi si sam – torbica za rezervno baterijo

Tokrat vam predstavljamo verjetno enega najenostavnejših naredi si sam projektov, ki je obenem tudi nadvse uporaben. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 409 - Puffin by Blaž Črepinšek (@zalbek)

Nova fotografija tedna št. 410 je fotografija z naslovom Puffin, katere avtor je Blaž Črepinšek (@zalbek). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Kakšna je največja teoretična svetlobna moč objektiva?

Visoka svetlobna moč je ena najbolj zaželenih lastnosti ob nakupu objektiva, žal pa je tudi cena temu primerno visoka. Svetlobno močni objektivi omogočajo fotografiranje v... Beri dalje »

Največji fotografski dogodek v Sloveniji: Dan fotografije 2014

Dan fotografije je namenjen vsem fotografom, ne glede na to, na katero blagovno znamko prisegate in v katero kategorijo fotografov se uvrščate. Potekal bo v soboto, 29.... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 409 - Za devetimi gorami by stefan

Nova fotografija tedna št. 409 je fotografija z naslovom Za devetimi gorami, katere avtor je stefan. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Do energije tudi brez žic?

Brezžični prenos zvoka, slike in podatkov je danes čisto nekaj običajnega in večina ljudi si življenja brez mobilnih naprav sploh ne zna več predstavljati, v bližnji... Beri dalje »

Nikonovi dnevi fotografije 2014

Nikonov dan fotografije, največji fotografski dogodek v Sloveniji, letos v novi preobleki. Beri dalje »


©2015 Slo-Foto.net. Vse pravice pridržane | PHP-Nuke Copyright