Viddy – simpatičen in poučen komplet za sestavo kamere

O takšnih in drugačnih kompletih za sestavo kamer smo že pisali, tokrat predstavljen Viddy pa je verjetno najbolj simpatičen med njimi. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 394 - Kolibri by gogo

Nova fotografija tedna št. 394 je fotografija z naslovom Kolibri, katere avtor je Gorazd Golob (@gogo). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 393 - Počitek by umix

Nova fotografija tedna št. 393 je fotografija z naslovom Počitek, katere avtor je Umix. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna št. 394. Beri dalje »

Osem uporabnih in enostavnih ''naredi si sam'' fotografskih trikov

Spet predstavljamo zanimiv video, ki so ga pripravili na fotografskem portalu COOPH in v katerem fotograf Markus Berger predstavi več zanimivih načinov uporabe predmetov, ki... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 392 - The Ripper by LazyBones

Nova fotografija tedna št. 392 je fotografija z naslovom The Ripper, katere avtor je Matic Zalaznik (@LazyBones). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Najnovejša različica Androida prinaša RAW, ročne nastavitve in številne izboljšave

Minuli teden so pri Googlu predstavili najnovejšo posodobitev najbolj priljubljenega mobilnega operacijskega sistema. Android L poleg številnih drugih novosti prinaša tudi... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 391 - Poletna osvežitev by Marjan

Nova fotografija tedna št. 391  je fotografija z naslovom Poletna osvežitev, katere avtor je Marjan Artnak (@Marjan). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

3.249,00€

Nov fotoaparat: Nikon D810

Nikon D810 je naslednik pred dobrima dvema letoma predstavljenega fotoaparata D800, ki je bil prvi Nikonov t.i. HD-SLR fotoaparat polnega formata FX s slikovnim tipalom z... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 390 - Sprehod po sredogorju ... by blazu

Nova fotografija tedna št. 390 je fotografija z naslovom Sprehod po sredogorju ..., katere avtor je Miran Krapež (@blazu). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj... Beri dalje »

Jennifer in Paradise – prva ''fotošopirana'' fotografija

Fotografija z naslovom Jennifer in Paradise se je za vedno vpisala v zgodovino digitalne fotografije, saj gre za prvo fotografijo obdelano s programom Photoshop. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 389 - Dobro jutro Tatre! by pisk

Nova fotografija tedna št. 389 je fotografija z naslovom Dobro jutro Tatre!, katere avtor je Piotr Skrzypiec (@pisk). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas... Beri dalje »

Zgodba o nastanku prve DSLR kamere

Prvo digitalno zrcalnorefleksno kamero je ustvarila majhna ekipa zaposlenih pri Kodaku med letoma 1988 in 1989 in sicer po naročilu ameriške vlade. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 388 - Na begu by volodja1

Nova fotografija tedna št. 388 je fotografija z naslovom Na bregu, katere avtor je Vlado Bucalo (@volodja1). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Nokia Lumia 1020 kot orodje za medicinske raziskave

Vedno zmogljivejše kamere pametnih telefonov je mogoče izkoristiti na veliko načinov, a kljub temu je uporaba slednjih za potrebe znanstvenih raziskav vseeno presenetljiva. Beri dalje »


©2014 Slo-Foto.net. Vse pravice pridržane | PHP-Nuke Copyright