Fotografija tedna št. 408 - ECO farming by Matej Skubic @Kajzar

Nova fotografija tedna št. 408 je fotografija z naslovom ECO farming, katere avtor je Matej Skubic @Kajzar. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Nikon fotografski natečaj: JAZ SEM AKTIVEN

Pri Nikonu smo ponosni, da smo v zadnjem času svojim zvestim uporabnikom predstavili številne novosti, s katerimi želimo čare sodobne digitalne fotografije približati čim... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 407 - Skogafoss by TomazKlemensak

Nova fotografija tedna št. 407 je fotografija z naslovom Skogafoss, katere avtor je TomazKlemensak. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Canon patentiral AUTO RAW način

Vsem avtomatskim načinom, ki so se sčasoma znašli v sodobnih kamerah, se bo očitno pridružil še način AUTO RAW.   Beri dalje »

Fotografija tedna št. 406 - Brooklyn Bridge by Beno Saradzic @Titanium

Nova fotografija tedna št. 406 je fotografija z naslovom Brooklyn Bridge, katere avtor je Beno Saradzic @Titanium. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

S pomočjo interaktivnega diagrama do osnov fotografiranja

Fotografska tehnika se neprestano spreminja in izboljšuje, a osnovne tehnične zakonitosti fotografije ostajajo nespremenjene. V digitalni dobi jih je sicer mogoče osvojiti... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 405 - SPEEDY by Miran Krapež @blazu

Nova fotografija tedna št. 405 je fotografija z naslovom SPEEDY, katere avtor je Miran Krapež @blazu. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Umetna inteligenca potvarja zgodovino?

Vedno večji del človeškega ustvarjanja je shranjen v digitalni obliki, obenem pa se pospešeno razvija tudi umetna inteligenca. Kljub temu, da se nam v bližnji prihodnosti... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 404 - Jambalaya by luxy

Nova fotografija tedna št. 404 je fotografija z naslovom Jambalaya, katere avtor je Matjaž J. @luxy. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Osupljivi posnetki vulkanskega izbruha zahtevali žrtev

Vulkanski izbruhi so nadvse slikovita, a tudi izredno nevarna manifestacija moči narave. To je spoznala tudi snemalna ekipa med snemanjem zračnih posnetkov izbruha... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 403 - After human 2050 by Kajzar

Nova fotografija tedna št. 403  je fotografija z naslovom After human, katere avtor je Matej Skubic @Kajzar. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Manual prinaša ročne nastavitve na iOS naprave

Najnovejša posodobitev operacijskega sistema iOS 8 je prinesla številne nove fotografske zmožnosti, med njimi pa je verjetno najzanimivejša možnost povsem ročnih nastavitev... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 402 - Torn Umbrella by immortal

Nova fotografija tedna št. 402 je fotografija z naslovom Torn Umbrella, katere avtor je Elvis Karahmetovič @immortal. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 401 - ... by NoWii

Nova fotografija tedna št. 401 je fotografija z naslovom ..., katere avtor je Jure Gubanc @NoWii. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna... Beri dalje »


©2014 Slo-Foto.net. Vse pravice pridržane | PHP-Nuke Copyright