Umetna inteligenca potvarja zgodovino?

Vedno večji del človeškega ustvarjanja je shranjen v digitalni obliki, obenem pa se pospešeno razvija tudi umetna inteligenca. Kljub temu, da se nam v bližnji prihodnosti... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 404 - Jambalaya by luxy

Nova fotografija tedna št. 404 je fotografija z naslovom Jambalaya, katere avtor je Matjaž J. @luxy. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Osupljivi posnetki vulkanskega izbruha zahtevali žrtev

Vulkanski izbruhi so nadvse slikovita, a tudi izredno nevarna manifestacija moči narave. To je spoznala tudi snemalna ekipa med snemanjem zračnih posnetkov izbruha... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 403 - After human 2050 by Kajzar

Nova fotografija tedna št. 403  je fotografija z naslovom After human, katere avtor je Matej Skubic @Kajzar. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Manual prinaša ročne nastavitve na iOS naprave

Najnovejša posodobitev operacijskega sistema iOS 8 je prinesla številne nove fotografske zmožnosti, med njimi pa je verjetno najzanimivejša možnost povsem ročnih nastavitev... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 402 - Torn Umbrella by immortal

Nova fotografija tedna št. 402 je fotografija z naslovom Torn Umbrella, katere avtor je Elvis Karahmetovič @immortal. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 401 - ... by NoWii

Nova fotografija tedna št. 401 je fotografija z naslovom ..., katere avtor je Jure Gubanc @NoWii. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna... Beri dalje »

Z objavami fotografij na družbenem omrežju Nizozemka preslepila bližnje

Zilla van den Born je izpeljala nadvse zanimiv poskus in sicer ji je uspelo zgolj z objavami manipuliranih fotografij svojo družino in znance preslepiti, da je na sanjskem... Beri dalje »

Nov fotoaparat: Canon EOS 7D Mark II

Canon danes predstavlja EOS 7D Mark II, najboljši DSLR za zajem akcijskih posnetkov, ki jih drugi fotoaparati enostavno zgrešijo. Zgrajen na vodilnih zmogljivostih znamenitega... Beri dalje »

2.799,00€

Nov fotoaparat: Nikon D750

Nikon je predstavil D-SLR fotoaparat D750, nov zmogljiv fotoaparat polnega formata FX z na novo razvitim slikovnim tipalom s 24,3 milijona slikovnih točk, razponom... Beri dalje »

849,00€

Nov objektiv: Nikkor 20 mm f/1.8

Točno na 20. obletnico prve predstavitve objektiva AF Nikkor 20 mm f/2.8D, ki je bil priljubljen pri številnih navdušencih nad ustvarjalno fotografijo, je Nikon predstavil... Beri dalje »

249,00€

Nikon bliskavica z lučko LED za videografe

Nikon Speedlight SB-500 je prva prenosna in cenovno dostopna bliskavica z vgrajeno visoko intenzivno lučko LED (100 lx), ki je zdaj tako pripomoček za osvetljevanje statičnih... Beri dalje »

249,00€

Nov fotoaparat: Nikon S6900 »S«

Nikon je predstavil kompaktni fotoaparat Coolpix S6900 s tipalom CMOS z osvetlitvijo od zadaj s 16 milijoni slikovnih točk, s kotno premičnim zaslonom LCD (7,5 cm) za... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 400 - Foto lovec by LazyBones

Nova fotografija tedna št. 400 je fotografija z naslovom Foto lovec, katere avtor je Matic Zalaznik@LazyBones. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Error, query failed