V znak solidarnosti z bolno prijateljico so si pobrile lase!

Tokratna zgodba, ki bo marsikomu povrnila upanje v človeštvo, prihaja iz Južne Afrike. Na fotografa Alberta Bredenhanna se je pred dobrim mesecem obrnila skupina prijateljic s... Beri dalje »

Na Madžarskem prepovedali fotografiranje oseb brez izrecnega dovoljenja!

Na Madžarskem je danes v veljavo stopil zakon, ki bo praktično onemogočil reportažno in ulično fotografijo. Zakon namreč prepoveduje fotografiranje brez pridobitve privoljenja... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 376 - Thin Ice by Phrasikleia

Nova fotografija tedna št. 376 je fotografija z naslovom Thin Ice, katere avtorica je Phrasikleia Epoiesen (@Phrasikleia). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj... Beri dalje »

1.049,00€

Nov objektiv: 1 Nikkor VR 70-300 mm f/4,5-5.6

Nabor objektivov za sistemske fotoaparate Nikon 1 je z novim kompaktnim super teleobjektivom 1 Nikkor 70-300 mm vse bližje paleti objektivov za Nikonove zrcalno-refleksne... Beri dalje »

879,00€

Nov fotoaparat: Nikon 1 V3

Nikon 1 V3 je nov sistemski fotoaparat v majhnem in trpežnem ohišju z velikim slikovnim tipalom CMOS z 18,4 milijoni slikovnih točk in občutljivostjo ISO 160 – 12.800. V3 je... Beri dalje »

Leto 2013 za fotografsko industrijo ni bilo najbolj rožnato

Fotografska industrija se je po nadvse uspešnem desetletju v letu 2013 soočila z drastičnim upadom prodaje kamer in objektivov. Na spletnem portalu LensVid.com so pripravili... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 375 - Kragulj by d00m

Nova fotografija tedna št. 375 je fotografija z naslovom Kragulj, katere avtor je d00m. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna št. 376. Beri dalje »

Okusite lepote parka Yosemite v čudovitem time-lapse posnetku

Narodni park Yosemite je verjetno eden najbolj obiskanih in tudi fotografiranih parkov v Združenih državah Amerike. Obisk vsekakor priporočamo, če ne drugače pa vsaj z ogledom... Beri dalje »

S pomočjo Emulsia odpravite tresenje na iPosnetkih

Večina sodobnih mobilnikov se ponaša z zmožnostjo snemanja videa v polni visoki ločljivosti in jabolčni iPhoni pri tem seveda niso izjema. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 374- Bookworm by immortal

Nova fotografija tedna št. 374 je fotografija z naslovom Bookworm, katere avtor je Elvis Karahmetovič (@immortal). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Canon ukinja proizvodnjo nizkocenovnih kompaktnih kamer?

Na spletu se šušlja, da naj bi Canon v kratkem povsem opustil proizvodnjo cenejših kompaktnih kamer in se osredotočil na segmenta zmogljivih kompaktov in sistemskih DSLR... Beri dalje »

6.149,00€

Nov fotoaparat: Nikon D4S

Nikon D4 je po dobrih dveh letih dobil naslednika - D4S, ki je nov Nikonov paradni fotoaparat polnega formata FX. Izboljšano slikovno tipalo s 16,2 milijona slikovnih točk... Beri dalje »

Nov test: Sony SLT-A58

Tokrat objavljamo preizkus v začetku lanskega leta predstavljene kamere Sony SLT-A58. V letošnjem letu naslednica zaenkrat ni predvidena, tako da A58 do nadaljnjega predstavlja... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 373 - Sneženje by Doomen

Nova fotografija tedna št. 373 je fotografija z naslovom Sneženje, katere avtor je Domen Dolenc (@Doomen). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »


©2014 Slo-Foto.net. Vse pravice pridržane | PHP-Nuke Copyright