Fotografija tedna št. 407 - Skogafoss by TomazKlemensak

Nova fotografija tedna št. 407 je fotografija z naslovom Skogafoss, katere avtor je TomazKlemensak. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Canon patentiral AUTO RAW način

Vsem avtomatskim načinom, ki so se sčasoma znašli v sodobnih kamerah, se bo očitno pridružil še način AUTO RAW.   Beri dalje »

Fotografija tedna št. 406 - Brooklyn Bridge by Beno Saradzic @Titanium

Nova fotografija tedna št. 406 je fotografija z naslovom Brooklyn Bridge, katere avtor je Beno Saradzic @Titanium. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

S pomočjo interaktivnega diagrama do osnov fotografiranja

Fotografska tehnika se neprestano spreminja in izboljšuje, a osnovne tehnične zakonitosti fotografije ostajajo nespremenjene. V digitalni dobi jih je sicer mogoče osvojiti... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 405 - SPEEDY by Miran Krapež @blazu

Nova fotografija tedna št. 405 je fotografija z naslovom SPEEDY, katere avtor je Miran Krapež @blazu. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Umetna inteligenca potvarja zgodovino?

Vedno večji del človeškega ustvarjanja je shranjen v digitalni obliki, obenem pa se pospešeno razvija tudi umetna inteligenca. Kljub temu, da se nam v bližnji prihodnosti... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 404 - Jambalaya by luxy

Nova fotografija tedna št. 404 je fotografija z naslovom Jambalaya, katere avtor je Matjaž J. @luxy. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Osupljivi posnetki vulkanskega izbruha zahtevali žrtev

Vulkanski izbruhi so nadvse slikovita, a tudi izredno nevarna manifestacija moči narave. To je spoznala tudi snemalna ekipa med snemanjem zračnih posnetkov izbruha... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 403 - After human 2050 by Kajzar

Nova fotografija tedna št. 403  je fotografija z naslovom After human, katere avtor je Matej Skubic @Kajzar. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Manual prinaša ročne nastavitve na iOS naprave

Najnovejša posodobitev operacijskega sistema iOS 8 je prinesla številne nove fotografske zmožnosti, med njimi pa je verjetno najzanimivejša možnost povsem ročnih nastavitev... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 402 - Torn Umbrella by immortal

Nova fotografija tedna št. 402 je fotografija z naslovom Torn Umbrella, katere avtor je Elvis Karahmetovič @immortal. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 401 - ... by NoWii

Nova fotografija tedna št. 401 je fotografija z naslovom ..., katere avtor je Jure Gubanc @NoWii. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna... Beri dalje »

Z objavami fotografij na družbenem omrežju Nizozemka preslepila bližnje

Zilla van den Born je izpeljala nadvse zanimiv poskus in sicer ji je uspelo zgolj z objavami manipuliranih fotografij svojo družino in znance preslepiti, da je na sanjskem... Beri dalje »

Nov fotoaparat: Canon EOS 7D Mark II

Canon danes predstavlja EOS 7D Mark II, najboljši DSLR za zajem akcijskih posnetkov, ki jih drugi fotoaparati enostavno zgrešijo. Zgrajen na vodilnih zmogljivostih znamenitega... Beri dalje »


©2014 Slo-Foto.net. Vse pravice pridržane | PHP-Nuke Copyright