Nikon D810A

Nikon D810A je prvi zrcalno-refleksni fotoaparat formata FX, ki je z vrsto novih funkcij zasnovan posebej za astrofotografijo in na svoje slikovno tipalo s 36,3 milijoni... Beri dalje »

Nikon Coolpix P610, L840 in L340

Nikonovi novinci Coolpix P610, L840 in L340 so digitalni kompaktni fotoaparati z visokozmogljivim zoomom (od 28 do 60-kratnega) za fotografiranje narave in zabavnih večerov s... Beri dalje »

Nikon Coolpix S9900 in S7000

Nikon Coolpix S9900 in S7000 sta nova kompaktna fotoaparata z zmogljivim zoomom in možnostjo takojšnega deljenja posnetkov prek vgrajenih vmesnikov NFC in Wi-Fi. Oba za zajem... Beri dalje »

Nikon Coolpix S33

Nikon Coolpix S33 je preprost za uporabo, primeren za vso družino in dovolj trpežen, da preživi tudi grobo ravnanje in druge izzive na najbolj pustolovskih dogodivščinah. Z... Beri dalje »

Nikon Coolpix AW130

Nikon Coolpix AW130 predstavlja že tretjo generacijo trpežnega kompaktnega fotoaparata, primernega za vse z aktivnim življenjskim slogom. Je vodoodporen do globine 30 metrov,... Beri dalje »

Canon EOS 5DS in EOS 5DS R

Canon je danes s predstavitvijo naprav EOS 5DS in EOS 5DS R, novima DSLR-jema polnega formata z ultra visoko ločljivostjo, preoblikoval sistem EOS. Canon premika meje 35 mm... Beri dalje »

Canon EOS 760D in EOS 750D

Canon je razširil svojo vstopno ponudbo EOS z dvema impresivnima zrcalno-refleksnima fotoaparatom – EOS 760D in EOS 750D, ki bosta uporabnikom z ustvarjalnim očesom pomagala... Beri dalje »

Canon EOS M3

Canon je danes predstavil fotoaparat EOS M3 – zmogljiv kompaktni model, ustvarjen za fotografske navdušence, ki si želijo vrhunskih rezultatov. EOS M3 v kompaktnem ohišju... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 421 - Đuli by Jure Makovec @DizzyReed

Nova fotografija tedna št. 421 je fotografija z naslovom Đuli, katere avtor je Jure Makovec @DizzyReed. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Si želite zagotoviti sonce za vesele poročne fotografije?

Vreme je nepredvidljivo in lahko pokvari še tako skrbno načrtovane dogodke, kot so poroke. Temu so se odločili narediti konec pri podjetju Oliver's Travels in kot prvi na trgu... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 420 - Islandska piramida by TomazKlemensak

Nova fotografija tedna št. 420 je fotografija z naslovom Islandska piramida, katere avtor je TomazKlemensak. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Kako do pravilne ekspozicije?

Pravilno nastavljena ekspozicija, oziroma osvetlitev je eden odločilnih faktorjev dobre fotografije. Nastavljanje ekspozicije lahko sicer v celoti prepustimo kameri, a za... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 419 - Snežni metež by d00m

Nova fotografija tedna št. 419 je fotografija z naslovom Snežni metež, katere avtor je d00m. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna št.... Beri dalje »

15 stvari, ki jih ne smemo reči fotografu

Vsi, ki se s fotografijo ukvarjamo tako poklicno, kakor tudi ljubiteljsko, smo se že srečali z ljudmi, ki niso znali ceniti našega dela. Takšno podcenjevanje lahko ponazorimo... Beri dalje »


©2015 Slo-Foto.net. Vse pravice pridržane | PHP-Nuke Copyright