Fotografija tedna št. 390 - Sprehod po sredogorju ... by blazu

Nova fotografija tedna št. 390 je fotografija z naslovom Sprehod po sredogorju ..., katere avtor je Miran Krapež (@blazu). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj... Beri dalje »

Jennifer in Paradise – prva ''fotošopirana'' fotografija

Fotografija z naslovom Jennifer in Paradise se je za vedno vpisala v zgodovino digitalne fotografije, saj gre za prvo fotografijo obdelano s programom Photoshop. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 389 - Dobro jutro Tatre! by pisk

Nova fotografija tedna št. 389 je fotografija z naslovom Dobro jutro Tatre!, katere avtor je Piotr Skrzypiec (@pisk). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas... Beri dalje »

Zgodba o nastanku prve DSLR kamere

Prvo digitalno zrcalnorefleksno kamero je ustvarila majhna ekipa zaposlenih pri Kodaku med letoma 1988 in 1989 in sicer po naročilu ameriške vlade. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 388 - Na begu by volodja1

Nova fotografija tedna št. 388 je fotografija z naslovom Na bregu, katere avtor je Vlado Bucalo (@volodja1). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Nokia Lumia 1020 kot orodje za medicinske raziskave

Vedno zmogljivejše kamere pametnih telefonov je mogoče izkoristiti na veliko načinov, a kljub temu je uporaba slednjih za potrebe znanstvenih raziskav vseeno presenetljiva. Beri dalje »

Nikon Mega Bonus Akcija

Nikon Slovenija je začel veliko poletno Mega Bonus akcijo, v kateri bodo lahko ljubitelji fotografije ob nakupu 11-ih izbranih Nikon DSLR fotoaparatov in objektivov prihranili... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 387 -

Nova fotografija tedna št. 387 je fotografija z naslovom Mladič Čopastega ponirka, katere avtor je Urosh Grabner (@UroshGrabner). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo... Beri dalje »

Primerjalni test samodejnega ostrenja v brezzrcalnih kamerah

Brezzrcalne sistemske kamere so med uporabniki vedno bolj priljubljene, temu pa seveda sledi tudi ponudba. Tovrstne kamere so tudi vedno zmogljivejše in ena izmed lastnosti, ki... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 386 - Kuca moje bake by mirog

Nova fotografija tedna št. 386 je fotografija z naslovom Kuca moje bake, katere avtor je mirog. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna... Beri dalje »

Lenstag po novem v pomoč tudi proti kraji fotografij

Storitev Lenstag bo po novem še uporabnejša, saj bo zaznavala tudi morebitno nepooblaščeno uporabo avtorskih fotografij na spletu. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 385 - Closer by AMartinsek

Nova fotografija tedna št. 385 je fotografija z naslovom Closer, katere avtor je Andraž Martinšek (@AMartinsek). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Nikkor AF-S 400 mm f/2.8E FL ED VR & telekonverter AF-S TC-14E III

Nikon je predstavil nov hiter in lahek super teleobjektiv formata FX s fiksno goriščno razdaljo AF-S 400 mm f/2.8E FL ED VR, namenjen najzahtevnejšim profesionalnim športnim in... Beri dalje »

Nov fotoaparat: Nikon 1 S2

Nikon 1 S2 je najmanjši Nikonov sistemski fotoaparat z izmenljivimi objektivi. Vso napredno tehnologijo skriva v elegantnem in minimalističnem ohišju, priročni gumbi in... Beri dalje »


©2014 Slo-Foto.net. Vse pravice pridržane | PHP-Nuke Copyright