249,00€

Nov fotoaparat: Nikon S6900 »S«

Nikon je predstavil kompaktni fotoaparat Coolpix S6900 s tipalom CMOS z osvetlitvijo od zadaj s 16 milijoni slikovnih točk, s kotno premičnim zaslonom LCD (7,5 cm) za... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 400 - Foto lovec by LazyBones

Nova fotografija tedna št. 400 je fotografija z naslovom Foto lovec, katere avtor je Matic Zalaznik@LazyBones. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 399 - Dvojčka by NoWii

Nova fotografija tedna št. 399 je fotografija z naslovom Dvojčka, katere avtor je Jure Gubanc @NoWii. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 398 - Hide and seek by jollyvicky

Nova fotografija tedna št. 398 je fotografija z naslovom Hide and seek, katere avtorica je Anja Troha @jollyvicky. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Izboljšajte svoje fotografsko znanje s pomočjo brezplačnih e-knjig

Učenje je vseživljenjski proces in to nedvomno velja tudi pri fotografiji. Na spletu lahko najdemo cel kup koristne in običajno brezplačne literature, s pomočjo katere lahko... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 397 - V pričakovanju by @rezist

Nova fotografija tedna št. 397 je fotografija z naslovom V pričakovanju, katere avtor je Matevž Lavrič (@rezist). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »

Varnostno kopiranje podatkov ali kako ohraniti vaše digitalne spomine

Digitalni zapis je že zdavnaj prevzel vodilno vlogo pri fotografskem in video ustvarjanju, z večanjem ločljivosti in kvalitete pa se je tudi količina podatkov pomnožila. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 396 - WTF by Flore

Nova fotografija tedna št. 396 je fotografija z naslovom WTF, katere avtor je Uroš Florjančič (@Flore). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 395 - Sončnice @TomazKlemensak

Nova fotografija tedna št. 395 je fotografija z naslovom Sončnice, katere avtor je TomazKlemensak. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna... Beri dalje »

Viddy – simpatičen in poučen komplet za sestavo kamere

O takšnih in drugačnih kompletih za sestavo kamer smo že pisali, tokrat predstavljen Viddy pa je verjetno najbolj simpatičen med njimi. Beri dalje »

Fotografija tedna št. 394 - Kolibri by gogo

Nova fotografija tedna št. 394 je fotografija z naslovom Kolibri, katere avtor je Gorazd Golob (@gogo). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 393 - Počitek by umix

Nova fotografija tedna št. 393 je fotografija z naslovom Počitek, katere avtor je Umix. Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za fotografijo tedna št. 394. Beri dalje »

Osem uporabnih in enostavnih ''naredi si sam'' fotografskih trikov

Spet predstavljamo zanimiv video, ki so ga pripravili na fotografskem portalu COOPH in v katerem fotograf Markus Berger predstavi več zanimivih načinov uporabe predmetov, ki... Beri dalje »

Fotografija tedna št. 392 - The Ripper by LazyBones

Nova fotografija tedna št. 392 je fotografija z naslovom The Ripper, katere avtor je Matic Zalaznik (@LazyBones). Vse čestitke! Člane pa že vabimo, da oddajo svoj glas za... Beri dalje »


©2014 Slo-Foto.net. Vse pravice pridržane | PHP-Nuke Copyright