0   

piki @piki 25. Jun 2003, 18:44

jaz tud ne bi vedel, da je tako, ce ne bi izgubil svojega Zenita TTL in sel iskat kaj rabljenega. Imel pa sem vodicko-fotografinjo-novinarko tako, da sem njej prepustil izbor aparata.....sam se takrat nisem imel toliko fotografskih izkusenj.
Do sedaj me na potovanjih se nihce ni vprasal za poreklo, racun ......sedaj jih na letaliscih zanimajo le ostri predmet , noze...
Zame je najvecji problem "hand check", ker presvetijo vse....
ce me ze uspe prepricat carinika v "hand check" foto opreme mi je najvecje zadovoljstvo, ko moram sproziti fotoaparat s flesem.....in usmerim fles --ful moc direkt v njegovo glavo .... :twisted: :twisted: :twisted:
 0   

slowenien @slowenien 26. Jun 2003, 05:00

Najbols je da ti Irena kr kupis kar pac mislis kupit pa nam pol usem skupaj poves kako je bilo js sm zdaj fisheye kupu sj pokazem u rubriki vas zadnji nakup. bigrazz
 0   

Irena @Irena 26. Jun 2003, 07:53

Bom nekej nabavla, se še ta mesec mal igrala. Pa koga prosila, če mi bo mal pomagal, če bom pa rabla še kakšen nasvet, bom pa spet vas prosila.

Ko pa se vrnem vam pokažem kakšno fotko, če bo kej uspel biggrin .
 0   

slowenien @slowenien 26. Jun 2003, 09:07

Na avtomatiki ti bo ziher use ratalo razn parih izjem biggrin :?
 0   

Irena @Irena 28. Jun 2003, 09:30

Pozdravljeni!

Kupila sem si tega Canona eos 300 kit in včeraj sem že malo slikala in se malo igrala z ročnim načinom nastavljanja osvetlitve. In moram priznat, da sem zlo dolg časa rabila, da sem nastavila tako, kot bi morala biggrin . Bom potrebovala še ogromno prakse smile .

Lep pozdrav.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati