0   

marko @markobal6 28. Avg 2013, 17:43

Odločam se za nakup fotoaparata in ne vem kaj izbrati. Nisem profesionalec zato tudi ne potrebujem takega strojčka, ampak bi potreboval nekaj za na izlete, morje, gore...neko "hobi" varianto, ki pa vseeno naredi lepe in kvalitetne slike ter videoposnetke. Ceno imam v mislih tam nekje od 100 do 200€, mislim da se da kar nekaj dobiti za ta denar. Glede izbire proizvajalca fotoaparata mi je čisto vseeno, samo da dela. Upam da imate kake predloge, in pa kje bi bil nakup najugodnejši.
Hvala za odgovore!
 0   

Gregor Gomboc @George 6. Sep 2013, 08:12

Pojdi v trgovino in kupi nekaj med 100€ in 200€, kar ti je všeč, se najbolj sveti, je najbolj pisano, je najbolj kajpavemkajtijevšeč... Delali bodo vsi.

Kje bi bil najugodnejši nakup? confused
Koliko pa meniš da bo razlike v ceni pri fotiču za 100€?? Za eno, morda dve kavi.
 0   

Andrej @biondo 6. Sep 2013, 09:43

Poglej si ponudbo na Bolhi... Če bi zase kupoval kaj za slikat tu pa tam, bi pogledal za kak starejši kompakt. Novi poceni modeli me ne prepričajo.

Zadnja leta je taka inflacija rabljenih digitalcev, da so cene nizke. Dobre modele najdeš tudi za 50€...

Sam mislim, da večina ljudi prodaja, ker ne uporablja aparatov ali pa kupuje nove.
Če je res iztrošen, se to na poceni plastiki opazi.

Kaj od Panasonica ali Sonyja za ta denar. Morda je potrebno samo baterijo zamenjat in to bi blo to (strošek okoli 30 €).

Kaj praviš na to?
 0   

PIP33 @IgorPodlipnik 6. Sep 2013, 10:44

Mislm,da se ti trenutno v tem rangu najbl splača kupt CANON SX150 IS (oz karkoli od 130 naprej) in to dobiš za manj kot 100€ v Hoferju. Za ta denar ne verjamem,da lahko dobiš boljši fotoaparat!


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati