0   

Gregor @GreGor 20. Nov 2003, 20:55

V nacrtu imam, da bi fotografiral zenske modele, a zato bi rabil veliko platno (papir), ki se uporablja v taksne namene. Zanima me, kje bi se dalo tole dobiti in kaksne so kaj cene?
 0   

Turob @Borut 20. Nov 2003, 21:29

Jaz sem vporabil dvostransko platno vrste papermate....na eni strani je slikarsko platno na drugi mlekasto bel papir! Kupil pa sem ga v specializirani trgovini z slikarskimi pripomočki,meril pa je 5×5 metra uporablja pa se ga pri slikarstvu sten,no brat je prostovmetniški slikar pa se je vstrašil velikosti platna ..he..he! :lol:
 0   

slowenien @slowenien 21. Nov 2003, 01:05

Js uporabljam kr navadne bele rjuhe mislim da so 4 skupaj zasite lahk jih barvas po mili volji z barvami za tekstil ekonom lonec varjanta pa se najbl poceni varjanta je to.Najraje pa imam polivinil tist za estrihe(crn,zelen,rumen,rjav,prozorn) sirina nekje 5 metrov dolzina po potrebi no moj je 5x5.No ja kakorkoli tu imas miljon moznosti sploh pa taksnih za nic dnarja.
Razni studijski pripomocki so dragi se ne splaca zato delaj to u lastni reziji 8)
 0   

Gregor @GreGor 22. Nov 2003, 17:58

Zanimivo, bele rjuhe. A se ne vidijo majhne teksure potem na fotografiji?
Kako pa je z polivinilom? Ali polivinil ne oddaja leska, ki ni prevec dobrodosel? Bi bilo mogoce videti kaksno tvojo fotografijo, kjer si uporabil taksen polivinil? Kje se ga da sploh kupiti - Merkur, Baumax,..??
 0   

slowenien @slowenien 24. Nov 2003, 21:12

Ja seveda da polivinil oddaja leske sam men je vsec to pa se oblikujem ga lahko kakorkoli pac hocm.Sj ga ne uporabljam vedno sam tu in tam pac mal kombiniram vsega po malem.Najbols je men tist papir za pakete zavijat no ja cel clovek ne gre gor gre pa glava al pa kaj manjsega.Drugac dobro je it tud pogledat u kako fabriko kjer na kile prodajajo blago al trgovino za to uporabis pa lahk karkoli vse je stvar okusa.

Skeniranih diasov sicr nimam nic glede polivinila da bi pokazu kako to zgleda se pa v kratkem pripravljam da bom odnesu nekaj skenirat pa bom se to dal zraun polj ti lahko poslem kj 8)

Ja kupi pa se to u trgovinah z gradbenim materialom js imam doma sm tud ze enkrat uporabil kr navadno gips plosco hehehe ta je sele poceni pa grozno velika hehe 8)


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati