0   

andyz @andyz 1. Sep 2016, 15:33

Z Visa-elektron se čisto v redu plačuje po netu, vsaj kar se mene tiče.
Je pa sedajle en shit, ko je Abanka vsem varčevalcen B.Celje zamenjala komplet številke računov in kartic.
Net seveda nima s tem nič, je pa treba na PayPal in podobne naslove ponovno pošiljati nove podatke, kar je precej zoprno.
S Pay-Palom nimam nobenih težav, zadeva deluje 100%. Posebej všeč mi je način plačila - dva klika, pa je!
 0   

Damjan Caharija @Temi 24. Nov 2016, 10:33

Pozdravljeni zanima me če ima kdo izkušnje z nakazovanjem iz paypala na mastercard. Slišal sem da po novem ima paypal pogodbo z mastercardom, kartico mi je na paypalu sprejelo ampak ko želim dvignit oziroma nakazat denar iz paypala na mastercard (Withdraw funds) me takoj sprašuje po:

Add your US bank account
Add a U.S. bank account and easily withdraw funds from your PayPal account to it.

Na moji banki (NLB) prvič slišijo za to in mi ne znajo pomagati.
Kaj lahko storim in kako lahko sploh dvignem na mastercard kartico?
 0   

emin alicajic @ranpi22 22. Jan 2017, 18:25

živjo mene zanima če lahko dobim viso electron če sem blokiran na moji navadni kreditni kartici
 0   

Klavdija Novak @claudia 28. Mar 2019, 09:40

Pozdravljeni vsi.

Vidim da se tukaj kar dobro spoznate na paypal- medtem ko se jaz skoraj nič- znam samo plačevati po netu :-). No, kakorkoli, rabila bi vašo pomoč, in sicer prodajamo neko zadevo preko bolhe. No, danes sem dobila 2 sporočila od dveh različnih oseb, ki ju zanima izdelek. Želita mi nakazati denar na paypal. Sedaj pa ne vem ali je to varno ali ne? Pa če bi mi bili mogoče pripravljeni pomagati- na kaj moram biti pozorna, kako si lahko potem denar iz paypala prenesem na visa kartico, ali lahko oz.zahteva kupec denar nazaj- tako da sem potem na koncu brez izdelka in še denarja,...? Pač malo sem brala po spletu in je kar veliko teh spletnih prevar, in ne bi rada kar nekaj na vrat na nos delala in na koncu ostala brez vsega.

Res se vam zelo zahvaljujem za pomoč že vnaprej.

claudia
 0   

Klavdija Novak @claudia 28. Mar 2019, 10:01

Pozdravljeni vsi.

Vidim da se tukaj kar dobro spoznate na paypal- medtem ko se jaz skoraj nič- znam samo plačevati po netu :-). No, kakorkoli, rabila bi vašo mpomoč, in sicer prodajamo neko zadevo preko bolhe. No, danes sem dobila 2 sporočila od dveh različnih oseb, ki ju zanima izdelek. Želita mi nakazati denar na paypal. Sedaj pa ne vem ali je to varno ali ne? Pa če bi mi bil mogoče pripravljen pomagati- na kaj moram biti pozorna, kako si lahko potem denar iz paypala prenesem na visa kartico, ali lahko oz.zahteva kupec denar nazaj- tako da sem potem na koncu brez izdelka in še denarja,...? Pač malo sem brala po spletu in je kar veliko teh spletnih prevar, in ne bi rada kar nekaj na vrat na nos delala in na koncu ostala brez vsega.

Res se vam zelo zahvaljujem za pomoč že vnaprej.

claudia
 0   

luka567 @luka567 30. Mar 2019, 13:23

Zdravo, po vsej verjetnosti gre za prevaro preko bolhe. Še posebej če so zahtevali komunikacijo prek maila in ne prek same bolhe, po možnosti v polomljeni slovenščini. Sam bi se vsekakor izogibal plačevanju preko paypala in pošiljanju v tujino preko bolhe.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati