0   

Nina @Nin 30. Apr 2007, 15:34

Canona S3 imam približno kakšen mesec. Vse je super, edino moti me uporaba flasha. Sploh ne morem zaporedno večkrat fotografirati, če imam vklopljen flash, oziroma lahko vsake 10sekund...Če bi rada fotografirala samo 2x, moram umes počakati, ker enostavno ne morem takoj za prvim posnetkom, posneti še enega. Zdej pa ne vem ali tako mora biti, ali so kakšne nastavitve, ki bi to odstranile, oziroma kako naj se rešim problema?

Hvala
 0   

rey_ @rey_ 30. Apr 2007, 16:05

fleš rabi nekaj časa da se "nafila"....probaj s čisto novimi baterijami...če ne bo razlike pomeni da hitreje ne gre.
 0   

Nina @Nin 30. Apr 2007, 16:07

Imam čisto nove baterije... no, hvala vseeno... cry
 0   

Martin Peca @mPECA 30. Apr 2007, 16:24

en trik je ta... zmanjšaš fleš na minimum... lahko boš malo hitreje fotografirala... vendar bo moč fleša precej manjša... da to skompenziraš nastaviš višji iso... oziroma hitrost zaklopa če pač gre... smile
 0   

Pavel Veider @Protoncek 2. Maj 2007, 19:40

kolikor je meni znano imajo vsi kompakti take fleše. Sistem je pač tak da vso energijo porabijo za blisk in potem rabijo nekaj časa da napolnijo. Zveni mi tako kot da si prešla s fotoaparata ki je imel zunanji fleš na kompakta...razlika med vgrajenimi fleši in zunanjimi je astronomska...Tako na hitro povedano ima fles en velik rezervoar energije, ki je v zunanjem flešu lahko pošteno večji kot v že tako majhnem kompaktu. Posledica je potem to da ima ta rezervoar energije za natanko en blic in nič več.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati