0   

David Vatovec @davidv7 10. Maj 2007, 13:57

20 € na fotko - fotografiranje
+ uporaba cca. 15 € na fotko
oblikovanje med 100 in 200 €

Ker vzame vse v kompletu mu daš 10% popusta.

DDV ni vštet
 0   

primoz75 @primoz75 10. Maj 2007, 14:18

ajax1 je napisal/a:
hehe,sej maš prov. amortizacija čevljev:).-100m. ne, eno uro je bla predstava, pa eno uro za računalnikom. zato sem zadovoljen.

ja...pa amortizacija za fotoaparat, pa objektiv(i), pa fleš...pa računalnik, pa software (saj imaš original PS, ne), pa vsa oprema katero potrebuješ ne?

devilish

da o davkih niti ne govorim
 0   

Aljaz @duc 10. Maj 2007, 14:20

no se to moram povedati, gostilnicar mi je izrecno izrazil zeljo, da fotografije narejene direktno iz njegovih sladic oz. sadnih kup, nic umetnih mas itd. in pa ta ima pac en tak velik vrt, kjer je folk, in bom fotkal zunaj na prostem, v ozadju pa mora bit folk. Tako da tu ne bo slo za neko "zajebano" studijsko fotografiranje, temvec na prostem, imam na uporabi tudi speedlite 430X tako da bo fotografiranje v tem stilu...

Moje splosno mnenje o fotografiranju sladic je tako, ce tu gre za fotografiranje v studiu, potem je jasno, da to ni tako enostavno oz. se najbrz vedno uporabljajo neuzitne sestavine, vendar tu gre za tako fotografiranje in menim da sem lahko temu kos.. Vseh 35 sladic pa seveda ne bomo mogli pofotkati v enem dnevu, to je jasno in narocniku in meni, ce hocemo, da je rezultat usaj nekoliko spodoben..

Sem govoril se s prijateljem, ki bo skrbel za tistk tega in nekako prisel do zakljucka, da pod 250€ ne grem oz. odvisno od samih se dodatnih zahtev narocnika in tako moja cena nekako znasa s tega stalisca okoli 330-350€, ostalo je pa se stvar pogajanja.. mislite da je to nekako zmerna cena glede na samo kvaliteto, ki meji na tem, da bo fotografiranje zunaj itd.. ?

Hvala vam za odgovore za zdaj!

Lp, duc
 0   

ogabe @ogabe 10. Maj 2007, 15:00

No ravnokar se ti je pojavil se dodaten problem... ljudje v ozadju. Razni jedilni listi in podobne stvar spadajo pod komercialo, tako da bos imel (ti in/ali pa gostilnicar) tezave se s pridobitvijo dovoljenja ljudi, ki bodo (po nesreci) na slikah. Razen ce bodo tako out of focus, da bodo neraspoznavni, samo potem je pa tudi vseeno ce poslikas kar brez njih.
[url=http://www.photo.si]PhotoSI[/url]
 0   

Aljaz @duc 10. Maj 2007, 15:12

bojo tolko out of focus, da ne bodo prepoznavni, don't worry grin

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati