Bravo je napisal/a: |
Cena tega diska z zunanjim ohišjem je res ugodna.Imel sem že kar nekaj diskov v življenju in nobene slabe izkušnje z WD.Pravzaprav sem imel zares slabo izkušnjo samo z diskom Hitachi,ki sem ga pred nekajdnevi kupil pri podjetju Asgard d.o.o.Ko sem ga priključil,se je samo pokadilo iz njega. ![]() Naj dodam samo to za nepoznavalce,da diska na napajanje NE moreš narobe priključiti .Razen namenoma z predelavo priključitvenega konektorja. Pričakoval sem od trgovca,da mi disk zamenja,pa mi je na moje presenečenje rekel samo,da ga bo nesel na servis v popravilo,vendar mi že vnaprej pove,da mi garancije ne bodo priznali. ![]() To sem napisal ,da boš previden pri nakupu. |
Citiram: |
bravo, v 7.dmih dneh lahko izdelek prodajalcu vrneš brez kakršnekoli razlaga. Če se izdelek pokvari v določenem obdobju (nevem kolko velja za diske - je pa sigurno NAJMANJ 7 dni) ti ga trgovec MORA zamenjati za novega ali vrniti denar. Preberi si malo varstvo o zaščiti potrošnikov in boš marsikaj zvedu! Na tvojem mestu nebi plačal niti Centa. |
heroj je napisal/a: |
Najboljš si je omisliti diskovno polje. Tudi kakšn RAID mirror ali pa RAID 5 ni drago postaviti, pa imaš podatke na bolj varnem. |