Geizhals ti da seznam trgovin... Tam poglej pa klikni na ime trgovine, da dobis podatke, kje se nahajajo.
www.sasodomijan.com - sportimage media agency
Canon 1D mark IV, Canon 1D mark III, Canon EF 300/2.8L IS USM, Canon EF 17-40 F4L, Canon EF 135 F2L, Canon EF 70-200 F2.8L, Canon EF 50 F1.4, Canon 1,4x, Canon 580EX
Jaz sem se tudi odločil za nakup pri skupincu.. Če nas bo več kupovalo bodo cene padale plus tega mi je zelo fajn da sem kupil v SLO da če so bilokakšne težave jih lahko rešim hitreje kot recimo v DE ali AUT...
Živijo, mene pa mika Olympus MJU 770 SW. Ali ima že kdo izkušnje s tem aparatom ali kakšnim drugim približno enakih zmožnosti.
Kje bi se dalo najceneje nabaviti kaj od tega?
Za odgovore se najlepše zahvaljujem.
Jarm, hvala za Tvoj odgovor.
Jaz bi pa rad še kakšne informacije od koga, ki ta aparat že ima. Reklamam ne verjamem preveč.
Kupil bi ga zaradi neobčutljivosti na vlago in udarce ter hladno okolje.
Zanima me tudi popačenost slike. Imam Canon PowerShot S2 IS pa nisem preveč zadovoljen z njim. Preveč popači sliko ob robovih.
Hej, na računu piše 7,42€, vendar pred specifikacijo DDV (VAT). Torej do 10€. Najbrž pa lahko simuliraš nakup do točke, ko prideš do poštnine. Ali pa kakšni njihovi FAQs.
Opa, cena Fujifilma S5, dodatne baterije in kartice je bila skupaj 1451€. Zgolj aparat bi stal 1309€ + poštnina (ok. 10€).
Plačaš z Viso Electron (vrsta debetne kartice, kjer ni ovira max. znesek, če ga seveda imaš na računu) ali Viso oz. podobno kreditno kartico. Aha, pa še neko bačno nakazilo. Sicer pa vse piše.