m1 sem jaz.
Bi pa mogoče v svoj bran glede tega vibratorja povedal le par besed. Namreč, to se mi je na koncu zdel še edini način, da se jo rešim, pa čeprav zgrda. Gospodična ni povedala, da me je potem, ko sem ji povedal ceno, oklicala za barabo in da sem cepec, če mislim, da jo bom takole prinesel okoli in podobne zmerljivke. Taka maila sta bila dva, ki sem ju preprosto zbrisal, ob tretjem pa mi je preprosto zavrelo, ko mi je rekla, da če mislim, da boga za jajca držim da imam take cene in ne odgovarjam na njene maile. Evo, pa sem ji poslal mail in jo po svoje odj*** in mi je končno dala mir. Slabo opravičilo za moj izpad, ampak ni mi žal...
izo: se mi zdi malo nefer, da takole govoriš oziroma delaš zaključke,brez da bi sploh poznal celotno zgodbo oziroma še mojo plat...
Sploh pa, če bi sam imel kakšne ambicije zaslužiti kaj s fotografijo, potem bi se stvari vsekakor lotil drugače, ker jih pa nimam, pa v svojih fotografijah ne vidim vir zaslužka, ampak neko, meni pomembno, osebno stvar, katero vsaj jaz cenim. Gliham pa ne, mi je pa malo mar, kaj si potem nekdo misli o ceni - če ti ni všeč cena, pa pojdi h komu drugemu. Simple as that. Jaz verjamem, da je ogromno fotografij, veliko boljših od moje, ki jih boš dobil dosti ceneje.
PS: Niti ne bi zgubljal preveč besed in padal v nevem kake debate, ker se mi zdi izguba časa. Moj prvi in zadnji post v tej temi - edino če se bo še kaj oglašala in že spet povedala samo na način, da me očrni, svoje cvetke pa spustila. Bom verjetno kar vse maile prilepil, potem pa pišite eseje, hehe.
lp