0   

Anže @AlienW 22. Avg 2008, 14:18

Taki kiti so največje sranje kar jih je možno dobiti. Prvo kot prvo Rebel XSI 450d? na fotografiji je 1000d;)
Niso 4 objektivi ampak 2 objektiva in dve predleči ki sta verjetno zanič. Filtri so kikiriki, kartica fejk, secure digital card reader (no comment), trdega kovčka verjetno ne boš potreboval, tripod za kompakte verjetno, table tripod verjetno ne boš koristil, flash (hahahaha).

Ti ne priporočam;)
 0   

Primož Fideršek @piXi 22. Avg 2008, 17:12

plus tega glede garancije, povsod piše USA garancija, kar pomoje potrebno nazaj pošiljat če gre kaj narobe , naj me kdo popravi če se motim
 0   

Samo Baskovc @sambam 23. Avg 2008, 19:17

Ja tole z garancijo tud men ni všeč. Kaj pa tista dva objektiva? Zaenkrat ne iščem profi opreme, kar se verjetno vidi iz izbire modela, ne bi pa za nek entry level aparat dal pri nas več kot za tak paket, čeprav so v njem kikiriki filtri in predleče sumljive kvalitete. Hočem povedat, da me iz takega paketa zanima body + objektivi (kolikor jih pač je, odvino od paketa).
 0   

Anže @AlienW 23. Avg 2008, 19:40

Probaj če hočeš, prijatelj se je z podobnim kompletom za****.
 0   

Samo Baskovc @sambam 23. Avg 2008, 20:09

No, sej. Izkušnje, nasveti. Kaj je pa blo?
 0   

Anže @AlienW 23. Avg 2008, 20:23

Jah pač nekaj podobnega, komplet z nekaj dodatne šare. In od te šare ne uporablja prav nič. V tvojem kompletu pa je toliko zanič stvari da je res škoda denarja. Plus oglas je dvomljiv, piše 450D, na sliki pa je 1000d. Kaj pa naj bi bilo Rebel XSI pa ne vem.
 0   

Samo Baskovc @sambam 23. Avg 2008, 21:02

Rebel XSi = 450D
Rebel XTi = 400D
Rebel XS = 1000D
Ameriške oznake pač. Od kod ti ideja da je na sliki 1000d?
 0   

Anže @AlienW 23. Avg 2008, 21:22

Oprosti, zmotil sem se. Ni se mi zdel 450D zato sem šel pogledat slike od 450D in očitno naletel ravno na fejk. Se opravičujem.
 0   

Jabe Babe @Jabe 13. Sep 2008, 10:52

Ima kdo kake izkušnje s cyberport.de. Zanima me, če imajo Canonovi fotoaparati nemško (deutsche ware) ali normalno evropsko (eu ware) garancijo.
Hvala!

EDIT: ok, so mi končno odgovorili. garancija je samo v nemčiji, kar pa takoj postavi drugo vprašanje. če se mi kaj uniči - je pošiljanje v nemčijo na moje stroške, a je to tudi v garanciji?
 0   

Ceka @Ceks 28. Sep 2008, 22:38

Kateri fotoaparat priporočate trenutno v cenovnem rangu okoli 200 eur.

http://www.mimovrste.com/katalog/index.php?cat_id=1493&rank=160_199.99

Vem, da je vprašanje zelo široko.
Po osnovnih funkcijah (te, ki jih jaz kot amater poznam) zgledajo vsi isti, cene pa se vseeno razlikujejo za 50 eur.

Torej, kaj priporočate?
 0   

boris @coolpix 3. Okt 2008, 19:56

Kar veliko jih je.
Za nikon poglej pod http://digfoto.net/akcija.pdf
 0   

M:P. @Maniak 20. Okt 2008, 19:11

..
 0   

Kris @kris 20. Okt 2008, 20:15

Menda roba prihaja iz "zunaj evropskega skladišča" (externen europäischen Zentrallager)
in je ne razpošiljajo preko DHL-a, tako da ti je verjetno v SLO
ne bodo poslali. Lahko da gre pri zadevi za kak sivi trg, ker jo prodajajo samo
posameznikom in ne tudi podjetjem.
 0   

j @sikoj 20. Okt 2008, 22:19

Maniak je napisal/a:
zdravo! mi lahko kdo pojasni zadevo na na essential systems. Oni prodajajo 40d v dveh različicah. Ena je 898€ druga pa okol 700€. Kje je catch, oz kaj manjka, oziroma ta cenejšo zadevo sploh posiljajo v slovenijo?

hvala in lp

Pošiljajo ja; jaz sem pri njih naročil to cenejšo zadevo, edina razlika pa je bila v tem, da sem body potem dobil v škatli, katera je bila namenjena za 40d kit z 17-85 objektivom in ne na škatli na kateri piše samo "40d body only".

Je pa tako, da sem jaz pri essential-systems naročil ta 40d, dva objektiva in še flash ter dobil vse v roku 3dni od takrat, ko sem na banki nakazal denar. Na maile odgovarjajo še isti dan, samo moraš poslati v nemščini...

Sem pa jaz normalno poleg računa dobil še poštemplano garancijo, tudi za to cenejšo varianto 40d bodya, tako da z moje strani vse najboljše o njih. thumbsup
 0   

Rotto Router @Router 23. Okt 2008, 14:07

http://cgi.ebay.de/Canon-Outlet-EOS-1D-Mark-III-Body-Only-Generalueberholt_W0QQitemZ290269660278QQcmdZViewItem?hash=item290269660278&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A3|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

Zdravo,

zanima me ce j ze kdo kupoval kaksne zadeve preko prej navedene 'trgovine'. Naj bi bil kao Canon Outlet store, prodajali pa naj bi 'refurbished' robo. Glede na to da tudi po koncu avkcij zadeve pristanejo na kar zanimivih cenah bi bilo mogoce vredno ogleda. Ima kdorkoli kaksne izkusnje s tem? Ce jih kdo nima, mu ni trea pisati grin
 0   

Samo @kekec46 10. Nov 2008, 17:49

mene pa zanima če obstaja trgovina Electronic4You v Sloveniji ?
pa kje ima trgovino ali deluje sam preko spleta ?

Hvala
Lp
 0   

Martin @Cowboy 18. Nov 2008, 11:00

kekec46 je napisal/a:

Hvala
Lp

te trgovine NI v sloveniji.
to je bivša trgovina Majdič.
najbližja ti je v Celovcu, pa tudi če naročiš preko spleta ne pošiljajo v slovenijo.
 0   

Samo @kekec46 18. Nov 2008, 20:41

Cowboy je napisal/a:
kekec46 je napisal/a:

Hvala
Lp

te trgovine NI v sloveniji.
to je bivša trgovina Majdič.
najbližja ti je v Celovcu, pa tudi če naročiš preko spleta ne pošiljajo v slovenijo.

kje se da dobit tle v SLO ksno trgovino z tako nizikimi cenami za ta foto ?
sem gledal .. pa ne najem nič kaj tako ugodnega ...
 0   

Martin @Cowboy 19. Nov 2008, 08:34

ne vem. najbrž nikjer.
do celovca pa tud ni tako daleč....
 0   

S @futzy 19. Nov 2008, 10:54

Router:

Canon Outlet je naceloma res Canon outlet stacuna, posiljajo iz Nizozemske (in Nemcije). Sicer jo vodi druga firma ampak pod kontrolo Canona.

Odlicne cene..

Le ena malenkost:
Pod NOBENIM pogojem ne posiljajo v SLO. Samo v Nemcijo (oz. na drugem ebay-u SAMO v Anglijo).
Ni nikakrsne moznosti poslati kamorkoli drugam. Sem bil dolgo casa v kontaktu ko sem kupoval mk III pa brez uspeha. Nemci pa nabavljajo po tekocem traku sploh 1Ds:)

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati