RosaA je napisal/a: |
Jah lej...
Pameten bodi kolker hoces Ce bi se pozanimal bi ugotovil, da lahko take racunalnike samo konfiguriras. Malo boljse bi pogledal in bi to lahko opazil tudi na linku, ki si ga poslal. Klikni na "build yours". Zdej me hoces prepricat, da nimam unaega kar sem placal al kaj? Svasta:) Ponavljam, najdi mi epla s tako konfiguracijo in pol blodi naprej. Ja res je... Dobis maca za 900€ al kolko, kaj pa dobis notri je drugo. Zdej ko ma nekdo maca je to to:D In mac je oh in sploh in bla bla bla... In ja, je sexy. Ne pomeni pa se da je to edina mozna izbira... Ne mislim kregat in razpravljat. Ce se boljse pocutite ko se vam nekaj belega blesci na mizi pa kar. Ne zamerim ce drugace zapravljate dnar od mene:) |
izo je napisal/a: |
pa tudi ps je treba včasih znat pravilno nastavit ipd. |
staneC je napisal/a: |
Hja, na netu je izbire za prenosnike kolikor hočeš, ampak ko pa prideš v trgovino, da bi kaj v roke prijel in mogoče kakšno fotko pogledal, je pa bolj bogo vse skupaj. HP-ji naj bi bili bolj tako tako, Lenovo je nasplošno bolj redek in ga nekje hvalijo, drugje grajajo. Zmagovalec pri trgovcih je pa Asus. Ga hvalijo povsod in povsod je fizično na ogled. Koliko je dober ne vem, po videnem pa ima najboljši zaslon ( najmanj občutljiv na pogled odzgoraj-odspodaj), čeprav 15" Lenova z resolucijo 1400x900 ni bilo nikjer na ogled.
Logično vprašanje sledi. Kako dober je Asus? |