0   

Uroš Uršej @Lucifix 11. Jan 2009, 16:26

Naj me nekdo opozori, če bo naletel na kakšno težavo v galeriji pri glasovanju za fotografijo (Čakalnica) ali pri glasovanju za komentar.

Hvala!
 0   

tomaž @mju 23. Feb 2009, 15:21

Posledica klika na !predogled komentarja!, v galeriji pod fotko je napis "komentar je uspešno objavljen" (nekaj v tem smislu), komentarja pa nikjer ? none
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 23. Feb 2009, 16:29

Kateri brskalnik uporabljaš in ali imaš omogočeno javo v brskalniku?

Ima še kdo takšne težave?
 0   

tomaž @mju 23. Feb 2009, 17:29

prejle sem tako čudno napisal, da še sam ne razumem, če klikneš predogled komentarja se to pojavi in napiše ...

Mozila, omogočena java
 0   

Peter Bernik @Noob 23. Feb 2009, 17:35

Jep in ravno pri odgovarjanju na tvojo fotko me je doletela ista usoda...
[url=http://www.peterbernik.com/][img:58355b6b4e]http://blog.peterbernik.com/wp-content/images/podpis.jpg[/img:58355b6b4e][/url]
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 23. Feb 2009, 19:03

Aaa pri predogledu ja... hmmm.... po mojem bom moral to funkcijo izključiti začasno, dokler mi jo ne uspe spet ponovno usposobiti. Do takrat pa se jo izogibajte grin
 0   

blanka @BlankaPiromanka 25. Feb 2009, 19:13

sicer nevem če sem se obrnila na taprav topik, ampak res rabim pomoč.
v galerijo mi ne sprejme slike, ker je kao prevelika.ne znam pa slik pomanjšat,pa bi prosila če mi lahko kdo pri tem pomaga....
hvala smile
 0   

tomaž @mju 26. Feb 2009, 12:57

V Galerijo sem naenkrat vrgel 6 fotk in zdaj jih vsak dan posebej daje v čakalnico, če prav razumem. Ko pa je ena prišla v galerijo, jo je videti samo na glavni strani galerije, v tem oknu na prvi strani, pa je ni ... Bug ?
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 26. Feb 2009, 13:01

Yup bug smile
 0   

aleš @alexus 28. Feb 2009, 15:30

Fotk ki so v čakalnici naj ne bi blo mogoče ocenjevati,ampak samo komentirati,najmanj pri treh mojih so zraven že ocene,v galeriji jih pa ni??!Sem mogoče kaj spregledal,ker meni v čakalnici še vedno napiše da ocenjevanje ni možno...
lp,A
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 28. Feb 2009, 15:32

https://www.slo-foto.net/faq-3-Galerija.html#28

Mi podaš eno ali dve povezavi do fotografij, kjer ti piše da ocenjevanje ni mogoče?
 0   

aleš @alexus 28. Feb 2009, 15:44

Uf,to sem spregledal... yes upset
Hvala!
 0   

Chio @Chio 28. Feb 2009, 16:15

BlankaPiromanka je napisal/a:
sicer nevem če sem se obrnila na taprav topik, ampak res rabim pomoč.
v galerijo mi ne sprejme slike, ker je kao prevelika.ne znam pa slik pomanjšat,pa bi prosila če mi lahko kdo pri tem pomaga....
hvala smile

Blanka. Na tisto fotko, ki jo hočeš pomanjšati klikni z Desnim gumbom na miški. Izberi ''Open with'' - ''Odpri z'' in si izber Microsoft Office Picture Manager.
Ko se ti odpre v temu programu, boš zgoraj našla EDIT PICTURES ( znakc je en ) in potem ko to kliknš se ti na desni odpre meni. Izberi RESIZE, če gremo čist od uspodi. Izber velikost in nato zapreš. Vpraša te če hočeš shraniti, daš Yes. grin

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati