0   

Peter Bernik @Noob 30. Jun 2008, 16:19

O kako nizkotno, spet pere umazano perilo v javnosti. In iztrgano iz konteksta. Bi bilo bolje da bi kar vse skopiral, bi se vsaj videlo ozadje in realno sporočilo, ne spet izkrivljanje resnice.

Pa dobro, ko si že omenil. Moderatorstva nimaš več, ker pač NIKOLI nisi opravljal svojega dela (zakaj nekdo sprejme naloge, ki jih ne misli opravljati mi ni jasno). Kot sem omenil, ni problem tvoje nestrinjaje, je pa problem način s katerim se ga lotiš - da vedno z Lucem od tebe izveva stvari javno, preko foruma. Kontraproduktivno in nihče ne more trditi da je to dobronamerno. In brez skrbi, Luc je dobil vse do črke natančno, preden je izvedel ukrep. Nismo vsi manipulatorji grin (toliko o obračanju besed) .

Bodi dovolj o internih zadevah, le pač toliko da se ve, da ni spet noob vsega kriv. Ali pač. I couldn't care less.
[url=http://www.peterbernik.com/][img:58355b6b4e]http://blog.peterbernik.com/wp-content/images/podpis.jpg[/img:58355b6b4e][/url]
 0   

Robert @Robert1975 30. Jun 2008, 17:03

Prosim povejte, koliko glasov je potrebno, da fotka pride v galerijo. Blazova je sedaj z mojim prišla. In še nekaj me zanima, ker ne dobim na forumu. Zakaj ne morem napisati dveh komentarjev enega za drugim. Drugega mi nikoli ne sprejme, ko prvega oddam.

Kar se pa aktualne debate tiče, sem za ponovno uvedbo komisije.-) Jaz sem že obupal, glasujem in glasujem, pa imam občutek, da ni haska, čeprav je ravno z mojim glasom prišla tako Daretova, ki bo mogoče tudi fotka tedna kot tudi blazova v galerijo.

Zanima me tudi, če je dovolj, da se pritisne glasujem za galerijo in se to upošteva, čeprav pod fotografijo ne napišem komentarja. Je pogojeno eno z drugim ali komentar sploh ni potreben.
 0   

Robert @Robert1975 1. Jul 2008, 06:39

In vse tiho je bilo.-)

Ne vem zakaj ne odgovorite na vprašanje, koliko glasov je potrebnih da fotka pride v galerijo. Že parkrat sem to vprašal in ni in ni odgovora. Zakaj taka skrivnost?!
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 1. Jul 2008, 06:49

Robert: kot sem že omenil na portalu nisem dežurni delavec in odgovora ne morem podati kar takoj.

Dveh komentarjev naenkrat ne moreš oddati, ker bi lahko prihajalo do dvojnih postov (duplikatov) in tudi zaščita pred spamom ima prste vmes.

Ko pritisneš gumb "glasuj za galerijo" bi se ti moralo nad fotografijo prikazati, da si uspešno oddal svoj glas. Drugače sem preveril in tvoj glas se upošteva, le ni mi čisto jasno zakaj ti ne prikaže obvestila. Naredi mi en screenshot, ko boš naslednjič oddal glas (kar screenshot celega brskalnika z naslovno vrstico strani, kjer se nahajaš).

Število potrebnih glasov pa bo ostala skrivnost.
 0   

Robert @Robert1975 1. Jul 2008, 07:13

Lucifix, hvala za odgovore!.-)

P.S.: Samo eno mnenje, če je slučajno potrebnih deset glasov, potem sem mnenja, da je preveč in jih bo potrebno znižat. Podobno je bilo pri e-fotografiji za atelje. Tam je bil podobni problem. Najprej je bilo potrebno deset glasov in fotke so s težavo prehajale v atelje, potem so znižali in se je zadeva izboljšala. Samo za premislek.
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 1. Jul 2008, 07:22

Je manj kot 10 grin
 0   

yyyeb @yyyeb 18. Sep 2009, 21:03

Noob je napisal/a:
Namesto da jamrate, se spravite na delo. Fotke ne pridejo v galerijo zaradi vas samih. Tokrat ni izgovora na komisijo itd. Sami si "krojite" galerijo grin


se strinjam,namesto, da ima neka komisija obvezo gledat slike, jih naj gleda in ocenjuje kdor hoče.
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 19. Sep 2009, 09:03

@yyyeb: komisijo smo ukinili že pred dobrim letom grin
 0   

yyyeb @yyyeb 19. Sep 2009, 09:49

Lucifix je napisal/a:
@yyyeb: komisijo smo ukinili že pred dobrim letom grin


hehe, zdaj sem pa res mimo brcnil. jaz berem staro,novo vse mi je novo.
 0   

darko @sijaj 29. Nov 2009, 15:09

zakasneli komentar:
- komisija ali ne pač ni vprašanje, ker tako ali tako ne bo vsem prav
- raje iam dober "naš" portal kot odličnega tujega, saj ne prodajam slik, ampak je to ljubiteljsko
- na portalu je toliko odličnih fotografij, da včasih ne vem ali je možno še kaj novega odkriti, prav gotovo je
- moti pa me način glasovanja. Ljudje kot, da ne poznajo druge ocene kot pet. Čeprav lepo piše, kaj pomeni ocena pet. Torej ne dajo nič ali pa pet. bedarija.
-osebno mi pomeni veliko, če je fotka komentirana, saj sem jo dal zato na portal, da se učim in da delim lep občutek ob gledanju slike še s kom - petka pa gor ali dol
- tudi sam sem ocenil vsaj nekaj slik, zato, da bo avtor videl še drugo mnenje
- me veseli, da imamo v slo tak portal.

Darko
 0   

Elcuho @elcuho 29. Nov 2009, 16:04

Sam tudi že nekaj časa opazujem, da nivo fotografij vztrajno pada, saj izgleda da se gre v galeriji predvsem za to, kdo bo naredil boljši hdr oz predelavo, tiste zares dobre in ne predelane fotke prevečkrat ostanejo v čakalnici.
 0   

jasminm @jasminm 29. Nov 2009, 16:51

elcuho je napisal/a:
Sam tudi že nekaj časa opazujem, da nivo fotografij vztrajno pada, saj izgleda da se gre v galeriji predvsem za to, kdo bo naredil boljši hdr oz predelavo, tiste zares dobre in ne predelane fotke prevečkrat ostanejo v čakalnici.


oziroma gre za razkazovanje znanja photoshopa


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati