@Noob
Plašnice z oči. Je treba znat tudi med vrsticami kdaj brat. In se mi velikokrat ne da enih in istih stvari ponavljat, zato pač v malo drugačen celofan zavijem. No, ni pa moje pisanje navadno za tiste, ki Marija gledajo in Damjana poslušajo
In človeku sem dal čisto resen predlog, da se čisto resno tudi po drugem sistemu ozre. Vse ostalo pa so komentarji ali odgovori ali pak pripombe na ostale komentarje.
Če pa ti ne znaš izluščit iz tega nobenega nauka in/ali zgodbe, pač bodi tako. Če boš malo premlel, boš v enem mojem, včasih tudi v šalo obrnjenem (temu rečem tudi pljuvanje na karbid, da ljudji brez smisla za humor malo poženem na wc) komentarju našel vse tisto, za kar navadno desetine postov kreganja in dokazovanja potrebujemo.
In kar se konstruktivnosti tukaj tiče, redke so teme, v katerih po dveh do treh odgovorih zadeva ne zaide totalno off. Taka je forumaška folklora.
No ja, pa bodi kakor je, ti si šef. Če te tako moti malce drugačen način komentiranja, pač uporabi svojo moč ... kdor ti jo je dal, naj ti je ne vzame

No ja, sam presodi.
Lahko tole prebereš in potem brišeš iz te teme, da ne smetim več.
Ajdiga, hitri AF in dobro luč.