Citiram: |
Izvedela sem pa tudi tole (neuradno): na VIST-u so baje dobili rabljeno opremo (neke analogce), ki povrhu vsega še dela ne. No, iz tega so se bojda učili, pa imajo takšno šolnino, da bi si šola lahko privoščila... |
Poleg tega naj bi jih nek pomemben (umetnostni) predmet učil profesor biologije... |
Svetujem ti, da nepreverjenih stvari ne pišeš na forum, ki ga bere veliko ljudi, dej se prepričat, lahko prideš naokoli in vidiš na lastne oči kako je na stvari, ampak da se greš pa tole je pa osnovnošolski kretenizem. -- Borut |
Napisala sem NEURADNO in če maš to za osnovnošolski kretenizem, ti ne morem pomagati. |
Za Hodaliča sem pa to izvedela naknadno, ko sem podrobneje prebrala enega od komentarjev- pač nisem vedela. Očitno sem tudi jaz dobila 'debilne' podatke. |
Slišala sem tudi, da je ogromno študentov nezadovoljnih prav tako z VIST-om, pa kaj naj?
Tudi to, da VIVISS-a ne hvalijo vsi, ne pomeni, da ga nihče ne mara smile |
Sicer je pa moje mnenje, da se lahko vsak odloči, kar se želi, ampak napisala sem pač informacije, ki sem jih jaz dobila in moje mnenje o faksu. |
laborutory je napisal/a: |
Tvoje ugotovitve so pravilne, govorice pa lahko škodijo /......................./ ne pa tukaj pisat takih oslarij. |
Poleg tega je nekdo napisal, naj povemo mnenja o kateremkoli od študijev, če imamo izkušnje, ZATO sem dodala tukaj nekaj več o VIVISS-u, tudi če ni direktna tema, se je navezovalo...
Moj post pa je v prvotnem bil namenjen tudi bolj tistemu, ki je odprl to temo in začel pisati o tem, da se mu Sežana zdi tečajček, kar, sreča, ni! Na račun VIVISS-a pa tudi ni treba povzdigovati VIST-a, če je vreden tega, ali pa ne. |
...... ker če si ugotovila, da se motiš bi potem lahko to napisala, pa nisi in jaz iz tega ne morm zaključit nič drugega, kot da želiš blatiti druge študije fotografije. Ker če najprej napišeš, da nas uči nek pomemben umetnostni predmet nek profesor biologije in potem ugotoviš, da je to Arne Hodalič in da ne gre za pomemben umetnostni predmet je pa svinjsko, da tega ne popraviš.
To moreš pa najprej vedet, kdo je to napisal in mu potem lahko direktno odgovoriš, ne pa srat po forumu in zavajat ljudi, se pravi da si v napačni temi in še bolj smetiš. Vseh postov ne moreš kar preletet in potem neki pametovat. Je pa ton postanja iz tvoje strani posmehljiv, še posebej mi pa dvigne zarad dezin...... zdej se drek že začela mešat in ti že smrdi. Privoščim, najprej se prepričaj in potem govori. |
mart911 je napisal/a: |
Verjetno se je v tem času že kdo odloču za študij fotografije pri nas(Ljubljana , Sežana). Torej kakšen je študij, pogoji za delo,...
Če ma kdo kakšno izkusnjo naj napiše. Pa predvsem se osredotočte na lastne izkušnje in ne na tisto k je un tistmu reku. |
Še to: prijateljica, ki zdaj končuje to smer, je hodila tudi na neko priznano šolo v Pariz (ne vem, katero) in pravi, da se v primerjavi s tema dvema letoma tam ni naučila nič. |
laborutory je napisal/a: | ||
Vidiš zadnji odstavek, to zanima ljudi. |
Tisto glede šole pa je zame pomembno, ker primerjat eno priznano šolo v Parizu in naše fakse, zato me pa res zanima. |
Še to: prijateljica, ki zdaj končuje to smer, je hodila tudi na neko priznano šolo v Pariz (ne vem, katero) in pravi, da se v primerjavi s tema dvema letoma tam ni naučila nič. |
laborutory je napisal/a: | ||
Sploh ni kul, da brišeš kar si napisala, ker ljudje, ki bodo imeli tole voljo brat, tako ne bodo vedeli o čem je tekla beseda. Napisala pa si tole:
in men tu ni jasn, kak te lahk na višješolskem programu v Sloveniji več naučijo, kot na priznani šoli v Parizu, zato bi rad videl, kateri so predavatelji na tisti šoli, to je to. Verjamem, da ni bil tvoj namen slab, ampak s tem, ko pišeš oslarije škodiš ljudem in tudi faksom. |
tonccy je napisal/a: |
Lepo da sta si všeč. Zdaj pa spat! ![]() |